- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта е отрова, нали?
eto kakav e moq problem : hodeh s mom4e koeto stra6no mnogo obi4am toi sa6to no v4era toi ima6e delo i na predi6niq den skasa s men za6toto sled deloto moje da go 4aka zatvor (govorq za 3-4 godini) i sega nemoga da si namerq mqstoto imam 4uvstvoto 4e vsi4ko me zadu6ava 4e nedi6am kakto trqbva 4e umiram bavni4ko neznam ka da postapq a stra6no mnogo go obi4am?
mersi predvaritelno
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Мерси за какво? Аз не виждам какво можем да коментираме в случая? Да го изкараме от затвора ли...на някой родителите да са прависти?
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Защо сте толкова черногледи .. момичето просто иска да прочете няколко реда които да и дадат надежда ..
Доста сложна ситуация,но ще чакаш...Няма какво друго да се прави...![]()
Emi nai - dobre shte e da go prejiveesh dokato ranata oshte e prqsna ...![]()
че ще го забрави , че ще срещне друг,че животът не свършва .. Какви ли не по подгряващи отговори съм чела на възможно най-простите теми ..Първоначално написано от thefreak
От мене няма да ги получиПървоначално написано от Atika
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Определено кофти ситуация, но такъв е живота.В един момент не знаеш какво може да ти поднесе.Извършил е глупост и сега ще лежи.Не е толкова много времето, но за любовта ви е.По-добре приключете всичко това, защото и да му ходиш на свиждания няма да е достатъчно...
Еми, ако влезе - влезе. Ако не - не. Просто е. Забравяш го и точка, какво очакваш от нас... ?
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
Първоначално написано от KillSwitchEngage
тва ме разби =D>
Съгласна съм!Първоначално написано от Shogi
Как искаш да ти помогнем?Първо според мен трябва да ни кажеш за какво ще лежи в затвора,не като погледна реално това няма значение.Само едно ще ти кажа забрави го,ако обичаш себе си.човека го очакват 3 години затвор,за тези 3 години мн неща ще се променят.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
не бъдете толкова гадни.. в крайна сметка да ще пострадаш и ще те поболи не знам колко време, но ще боли.. И ще мине.. тва е..
имам представа какво ти е и аз съм преживял подобна ситуация (само каде гаджето ми замина за Канада) единственото което можеш да направиш е да излизаш с приятелки за да се разсейваш или да правиш нещо което да изисква цялото ти внимание за да немислиш за него след време ще го забравиш повярваими може да не е след ден, два, седмица или месец но казвам ти времето лекува
Слушай си на Слави Трифонов и Софи Маринова -Любовта е отроваааа
Пиша тъпизми щот няма просто какво да направим или да ти кажем бре момиче...нито ние нито ти...
ми не си виновна ти в този случай...така е трябвало да стане и е станнало!съжелявам,за което...няма друг начин успокой се...излизай с приятелки разсейвай се...не мисли толкова мноу за него!ако не влезе в затвора евала,но ако да тфа ще да е решението!
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
tva e sudbata ne si vinovna ti taka e pisano lubovta ponqkoga e otrova ama ponqkoga e i radost i 6tastie ama za da vleze v zatvora trqbva da e zgafil taka 4e kakvoto si nadrobi6 takova 6te surba6
Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.
Момче съм
Гадна ситуацияНе съм го изпитвала за да ти кажа какво да правиш,но мога да ти кажа,че само времето може да покаже развитието на събитията
Сърцето ти най-добре може да те разбере
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
or lubovta boli ili ot razdqlata no mn boli znam![]()
![]()
Tu es un r
DELTA FORCE:CONVICTEDПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!