.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    bebebebebebebeto
    Guest

Любовта е отрова, нали?

eto kakav e moq problem : hodeh s mom4e koeto stra6no mnogo obi4am toi sa6to no v4era toi ima6e delo i na predi6niq den skasa s men za6toto sled deloto moje da go 4aka zatvor (govorq za 3-4 godini) i sega nemoga da si namerq mqstoto imam 4uvstvoto 4e vsi4ko me zadu6ava 4e nedi6am kakto trqbva 4e umiram bavni4ko neznam ka da postapq a stra6no mnogo go obi4am?
    mersi predvaritelno

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Мерси за какво? Аз не виждам какво можем да коментираме в случая? Да го изкараме от затвора ли...на някой родителите да са прависти?
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Голям фен
    Защо сте толкова черногледи .. момичето просто иска да прочете няколко реда които да и дадат надежда ..

Доста сложна ситуация,но ще чакаш...Няма какво друго да се прави...

Emi nai - dobre shte e da go prejiveesh dokato ranata oshte e prqsna ...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Защо сте толкова черногледи .. момичето просто иска да прочете няколко реда които да и дадат надежда ..
    Надежда за?
    - Всички авто-части на едно място!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Надежда за?
    че ще го забрави , че ще срещне друг,че животът не свършва .. Какви ли не по подгряващи отговори съм чела на възможно най-простите теми ..

От мене няма да ги получи

Мега фен Аватара на koalka
    Определено кофти ситуация, но такъв е живота.В един момент не знаеш какво може да ти поднесе.Извършил е глупост и сега ще лежи.Не е толкова много времето, но за любовта ви е.По-добре приключете всичко това, защото и да му ходиш на свиждания няма да е достатъчно...

Еми, ако влезе - влезе. Ако не - не. Просто е. Забравяш го и точка, какво очакваш от нас... ?
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    Though the last day for me
    It's a beautiful day...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    И аз се чудя как да помогнем ние? Да доидем да го измъкнем с Хамъри и хеликоптери?

тва ме разби =D>

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от Shogi
    Мерси за какво? Аз не виждам какво можем да коментираме в случая? Да го изкараме от затвора ли...на някой родителите да са прависти?
    Съгласна съм!
    Как искаш да ти помогнем?Първо според мен трябва да ни кажеш за какво ще лежи в затвора,не като погледна реално това няма значение.Само едно ще ти кажа забрави го,ако обичаш себе си.човека го очакват 3 години затвор,за тези 3 години мн неща ще се променят.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    не бъдете толкова гадни.. в крайна сметка да ще пострадаш и ще те поболи не знам колко време, но ще боли.. И ще мине.. тва е..

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    имам представа какво ти е и аз съм преживял подобна ситуация (само каде гаджето ми замина за Канада) единственото което можеш да направиш е да излизаш с приятелки за да се разсейваш или да правиш нещо което да изисква цялото ти внимание за да немислиш за него след време ще го забравиш повярваими може да не е след ден, два, седмица или месец но казвам ти времето лекува

Слушай си на Слави Трифонов и Софи Маринова -Любовта е отроваааа

Пиша тъпизми щот няма просто какво да направим или да ти кажем бре момиче...нито ние нито ти...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

ми не си виновна ти в този случай...така е трябвало да стане и е станнало!съжелявам,за което...няма друг начин успокой се...излизай с приятелки разсейвай се...не мисли толкова мноу за него!ако не влезе в затвора евала,но ако да тфа ще да е решението!
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Град
    Lovech
    tva e sudbata ne si vinovna ti taka e pisano lubovta ponqkoga e otrova ama ponqkoga e i radost i 6tastie ama za da vleze v zatvora trqbva da e zgafil taka 4e kakvoto si nadrobi6 takova 6te surba6

Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.

Момче съм

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Гадна ситуация Не съм го изпитвала за да ти кажа какво да правиш,но мога да ти кажа,че само времето може да покаже развитието на събитията Сърцето ти най-добре може да те разбере
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    sofia
    or lubovta boli ili ot razdqlata no mn boli znam
    Tu es un r

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    И аз се чудя как да помогнем ние? Да доидем да го измъкнем с Хамъри и хеликоптери?

Можеш единствено да се ОПИТАШ да се успокоиш и да правиш работи които ще те държат по-далеч от болката ти , нещо да те разсеива
    DELTA FORCE:CONVICTED
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си