.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

доста тъпа ситуация

Значи проблемът е такъв обичам 1 момиче от почти 5 години всеки ден излизахме заедно пиехме кафе и понякога бира през тези 5 години несъбрах смелост да и призная чувствата си.Тя се премести в друг квартал аз смених училището виждахме се все по рядко всеки път когато сме заедно искам да и кажа че я обичам но просто съм загубил ума и дума направил съм за нея 4 клипа и съм написал много стихотворения лятото трябва да си е направила операция на очите (от малка е кривогледа) и от както сме почнали даскало тя не ходи никой незнае каде е как е телефонът и е исключен невлиза в скаипа и направо ми е толкова гадно че няма на каде немога да спя заприличал съм на зомби опитвам се да се разсеивам с какво ли не да немисля за нея но нестава и незнам вече какво да правя трябва да и кажа че я обичам но едно каде меко казано ме побиват тръпки от това какво ще ми отговори и друго каде незнам как е как е минала операцията кога ще доиде и още много неща

П.П.а и отделно не ми се носи добра слава в квартала(може да се каже че аз съм черната овца)

Благодаря че отделихте време да ми четете глупостите

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    hmmm 4e za6to da sa glyposti we ???
    momi4eto moje da izpitva s16toto k1m teb , moje da e podtisnata zarad operaciqta , v1zmojno e o6te da se v1zstanovqva ....
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    momi4eto moje da izpitva s16toto k1m teb , moje da e podtisnata zarad operaciqta , v1zmojno e o6te da se v1zstanovqva ....
    Може но това не ми пречи меко казано 2 месеца да съм на тръни направо откачам

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Може но това не ми пречи меко казано 2 месеца да съм на тръни направо откачам
    успокой се като за начало, после ходи и признай.. друг начин нямаш

Град
    София
    проблемът е че прекалено много съм бил нараняван заради това че съм раскривал чувствата си много болка съм иситал заради това вече ме е страх да разкривам чувствата си пред който и да е

Град
    in_the_middle_of_nowhere
    Направи всичко възможно да я намериш и попиташ как е (за операцията говоря, а и въобще). Преди време и аз имах една малка оперативна намеса. Вечерта, най-неочакавано, ми звънна човек, за когото въобще не съм мислила, че ще се заинтересува. Тогава, разбира се, не ми беше мн комфортно (все пак е операция), но пък и до сега не съм забравила за този макар и малък жест.
    Хубаво е да го направиш. Иначе - поговорете. Поразпитай я внимателно. Ако усетиш симпатии и от нейна страна всичко ще се подреди от само себе си.

Успех
    Зачем живешь на свете этом?
    Какая у тебя мечта?
    Задумался - ли над ответом?
    А есть ли у тебя она?

ако знаеш къде живее сега, защо не отидеш да я потърсиш

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от beyond_transience
    Направи всичко възможно да я намериш и попиташ как е (за операцията говоря, а и въобще). Преди време и аз имах една малка оперативна намеса. Вечерта, най-неочакавано, ми звънна човек, за когото въобще не съм мислила, че ще се заинтересува. Тогава, разбира се, не ми беше мн комфортно (все пак е операция), но пък и до сега не съм забравила за този макар и малък жест.
    Хубаво е да го направиш. Иначе - поговорете. Поразпитай я внимателно. Ако усетиш симпатии и от нейна страна всичко ще се подреди от само себе си.

Успех
    Опитвам се да я открия по всякакъв начин има някакви намеци от неина страна които могат да се тълкуват по много начини

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _-evilka_devilka-_
    знам само в кой квартал е иначе отдавна щях да съм я потърсил

поразпитай някои ваши общи познати - 100 % имате такива и все някой трябва да знае нещо за нея било то дали е добре, каде живее, или номерът на gsm-а й (ако примерно е нов) Успех и пиши пак да знаем какво става

Град
    София
    поразпитай някои ваши общи познати - 100 % имате такива и все някой трябва да знае нещо за нея било то дали е добре, каде живее, или номерът на gsm-а й (ако примерно е нов) Успех и пиши пак да знаем какво става
    разпитал съм абсолютнп всички никой незнае нищо никой ня я е чувал или виждал от юни месец номерът и е същият(или ако е с нов не го е казала на никой) ситуацията е доста оплетена и кофти но ще намеря начин да я открия но просто трябваше да споделя с някой и да чуя и други мнения по въпроса за което благодаря

от операция на очите възтановяването е бавно.може да си е сменила номера и да не си плаща нета.просту не знам как да ти помогнем.продължавай да опитваш по сякакъв начин да я намериш ще стискам палци успех
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от F@t@lNy_Sl@dK@
    от операция на очите възтановяването е бавно.може да си е сменила номера и да не си плаща нета.просту не знам как да ти помогнем.продължавай да опитваш по сякакъв начин да я намериш ще стискам палци успех
    Знам колко време трае въстановяването от операция на очие (братми има 5 не за друго) със сигурност ще продалжавам да опитвам и благодаря за подкрепата имах нужда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си