- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- доста тъпа ситуация
Значи проблемът е такъв обичам 1 момиче от почти 5 години всеки ден излизахме заедно пиехме кафе и понякога бира през тези 5 години несъбрах смелост да и призная чувствата си.Тя се премести в друг квартал аз смених училището виждахме се все по рядко всеки път когато сме заедно искам да и кажа че я обичам но просто съм загубил ума и дума направил съм за нея 4 клипа и съм написал много стихотворения лятото трябва да си е направила операция на очите (от малка е кривогледа) и от както сме почнали даскало тя не ходи никой незнае каде е как е телефонът и е исключен невлиза в скаипа и направо ми е толкова гадно че няма на каде немога да спя заприличал съм на зомби опитвам се да се разсеивам с какво ли не да немисля за нея но нестава и незнам вече какво да правя трябва да и кажа че я обичам но едно каде меко казано ме побиват тръпки от това какво ще ми отговори и друго каде незнам как е как е минала операцията кога ще доиде и още много неща
П.П.а и отделно не ми се носи добра слава в квартала(може да се каже че аз съм черната овца)
Благодаря че отделихте време да ми четете глупостите
hmmm 4e za6to da sa glyposti we ???
momi4eto moje da izpitva s16toto k1m teb , moje da e podtisnata zarad operaciqta , v1zmojno e o6te da se v1zstanovqva ....
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Може но това не ми пречи меко казано 2 месеца да съм на тръниПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
направо откачам
успокой се като за начало, после ходи и признай.. друг начин нямашПървоначално написано от ivakavlad
проблемът е че прекалено много съм бил нараняван заради това че съм раскривал чувствата си много болка съм иситал заради това вече ме е страх да разкривам чувствата си пред който и да е![]()
Направи всичко възможно да я намериш и попиташ как е (за операцията говоря, а и въобще). Преди време и аз имах една малка оперативна намеса. Вечерта, най-неочакавано, ми звънна човек, за когото въобще не съм мислила, че ще се заинтересува. Тогава, разбира се, не ми беше мн комфортно (все пак е операция), но пък и до сега не съм забравила за този макар и малък жест.
Хубаво е да го направиш. Иначе - поговорете. Поразпитай я внимателно. Ако усетиш симпатии и от нейна страна всичко ще се подреди от само себе си.
Успех![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
ако знаеш къде живее сега, защо не отидеш да я потърсиш![]()
Опитвам се да я открия по всякакъв начин има някакви намеци от неина страна които могат да се тълкуват по много начиниПървоначално написано от beyond_transience
знам само в кой квартал е иначе отдавна щях да съм я потърсилПървоначално написано от _-evilka_devilka-_
![]()
![]()
поразпитай някои ваши общи познати - 100 % имате такива и все някой трябва да знае нещо за неяПървоначално написано от ivakavlad
било то дали е добре, каде живее, или номерът на gsm-а й (ако примерно е нов)
Успех и пиши пак да знаем какво става
![]()
разпитал съм абсолютнп всички никой незнае нищо никой ня я е чувал или виждал от юни месец номерът и е същият(или ако е с нов не го е казала на никой) ситуацията е доста оплетена и кофти но ще намеря начин да я открияПървоначално написано от _-evilka_devilka-_
но просто трябваше да споделя с някой и да чуя и други мнения по въпроса за което благодаря
от операция на очите възтановяването е бавно.може да си е сменила номера и да не си плаща нета.просту не знам как да ти помогнем.продължавай да опитваш по сякакъв начин да я намеришще стискам палци успех
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
Знам колко време трае въстановяването от операция на очие (братми има 5 не за друго) със сигурност ще продалжавам да опитвам и благодаря за подкрепата имах нуждаПървоначално написано от F@t@lNy_Sl@dK@