Значи ситуацията стана точно, като някакъв латиноамерикански сериал...
Отидох със Страшко на кафе и бях супер притеснен... сигурно 10мин. никой нищо не е казвал и накрая се ядосах и му казах следното: "Кажи ми сериозно, дали помниш какво е станало на партито преди няколко дни" .. и той ми каза - ДА.
Казах му, че не помня нищо и искам да разбера какво точно се е случило и той ми каза следното: "Аз съм ГЕЙ и онази вечер спахме заедно..." в този момент го прекъснах и казах: "Аз обаче не съм.." ... тогава стана най-странното нещо ... приятелката ми (Стефка) се показа и седна между нас двамата на масата.
Каза ми, че знае какво точно се е случило между мен и Страшко, и че не ми се сърди. Казах и, че я обичам... тя продължи: "Тъй като си ми изневерил сега искам нещо от теб!". Аз разбирасе и казах, че съм готов на всичко за нея... тя ме попита дали съм сигурен, и аз го потвърдих.
Каза следното: "Искам да правим тройка със Страшко" (през това време той стоеше на масата до нас, а аз даже бях забравил, че съществува, докато не ме сполетяха последните думи на Стефка).
Това ми дойде като гръм от ясно небе... но се съгласих... И така... снощи отидох в дома на Стефка и няколко минути по-късно Страшко пристигна. Аз бях смутен от мисълта за предстоящото, но на тях двамата явно не им правеше особенно голямо впечатление.
На кратко за сексуалният контакт... аверката ми започна да ме гали все по-близо до дупката дето се намира под кръста... започна леко да прониква с пръст в мен (Никога досега не сме правили нищо подобно и никога повече няма да го направя ...). Беше ми много странно но не мога да го нарека неприятно... по едно време (както си го правехме с аверката ми) в стаята тихо влезе Страшко - с нахлузен КАПУТ и готов за действия... долепи се до мен и започна нежно да ме гали (нежно за него ... за мен отвратително), но аз не се отдръпнах.... после започна да си "ИГРАЕ" с пениса си и с "ДУПЕТО" ми... и накрая започна да ПРОНИКВА... стисках зъби и нищо не казах, но вътрешно ми се изкаше да крещя!!! Това бяха най-неприятните 17мин. в живота ми - толкува му трябваха за да стигне до огразъм...
Свърши в мен и на аверката ми внезапо и мина мерака за СЕКС... сякаш цялата тази работа беше с цел да бъда наранен и осквернен... оставиха ме сам в стаята ... облякох се и си тръгнах без да им кажа нищо...
Щом момичето с което ходих повече от година е способно на такава гавра с мен ... какво да кажа за някой който изобщо не ме познава... мисля, че трябва всеки един от нас да си зададе следния въпрос: "Кой съм аз и защо обществото ме принуждава да мисля само за себе си и да тегля всички останали НАЗАД?"