.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

хора,танцува ми се

Хора,адски много ми се танцува...Искам да се занимавам с танци отново...но няма къде или поне аз не мога да намеря подходящо място.Открих танците преди 3 години и после 2 танцувах в един състав;след тва се получи така,че 1 година не танцувах никъде и сега отново искам да танцувам...и то много...Няма да ви питам дали знаете някои добър балет в софия,щото май никъде няма тва,което търся(танцово шоу).Просто имам нужда докато намеря къде да танцувам да изразя по някакъв начин тва си свое чувствоНа някои хора ше им звучи супер смешно,ама се надявам,че ше се намерят такива,които да ме разбератае мерси за вниманието и пишете некви работи там,само не будете злииии
    ~[I'm not craZy...My reality is just different than yours...O_o]~

абее, тая Галя от Сатен си спомням, че си имаше школа за модерен балет, както и Ан Джи... даже мислех да се поинтересувам повече...от любопитство като начало... ама сигурно има още куп такива 'школи'... от добри по-добри, само че тез' са 'най-известните', които аз знам *(: (а и като четах темата в съзнанието ми изникнаха 2та им плаката разлепени из Сф)

като стана дума за танци...пък аз подновявам ориенталските, че май им дойде времето и на тях
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

абе чувала съм за тях и то много неща,ама все пак не смятам че си заслужава да пътуваш по няколко пъти на седмица до другия край на софия,да плащаш луди такси и от всичко тва да няма ефект...поне аз така си мисля,нз дали съм права...щото на мен наистина ми е далече да ходя да танцувам в центъра някъде...прибирането после ми е час някъде,а не е мн хубаво да се прибирам само по нощите :/ =D абе няма оправия...явно имам прекалено мн изисквания...така никога няма да си намеря къде да танцувам ми се струва

За какъв вид танци става въпрос?

em nz az kolko moga da pomogna 6toto nali sym si ot varna no imam edna fr koqto fodi na street dance i ot neq znam 4e rykovoditelq i dyrji klub i v sofiq moga da razpitam ako te interisuva

Цитирай Първоначално написано от sladka_niki
    em nz az kolko moga da pomogna 6toto nali sym si ot varna no imam edna fr koqto fodi na street dance i ot neq znam 4e rykovoditelq i dyrji klub i v sofiq moga da razpitam ako te interisuva
    да не говориш за RnB-танците в Македонския дом на центъра?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

miiiiii ne texnite trenirovki si gi provejdat v orbita

В София има много школи за хип-хоп танци примерно (тези по клиповете).
    Галя от Сатен има, Алфредо Торес има и още мнооого други. Има и за спортни и латино танци.
    Просто потърси повечко из нета.
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    Though the last day for me
    It's a beautiful day...

много съм ровила в нета,ама не мога да намеря нещо,което да ме грабне...иначе търся нещо като танцово шоу-то събира много видове танци-хип хоп,модерен балет,различни характерни танци и тн.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    абее, тая Галя от Сатен си спомням, че си имаше школа за модерен балет, както и Ан Джи... даже мислех да се поинтересувам повече...от любопитство като начало... ама сигурно има още куп такива 'школи'... от добри по-добри, само че тез' са 'най-известните', които аз знам *(: (а и като четах темата в съзнанието ми изникнаха 2та им плаката разлепени из Сф)

като стана дума за танци...пък аз подновявам ориенталските, че май им дойде времето и на тях

оооооооооо ГАЛЕТО ли бе който иска там веднага го уреждам имам хора вътре само свиркайте ще направим нещо по въпроса
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от namina
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3

оооооооооо ГАЛЕТО ли бе който иска там веднага го уреждам имам хора вътре само свиркайте ще направим нещо по въпроса
    я кажи къде се намира залата,където са тренировките и кви са таксите там мерси предварително

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от namina
    веднага го уреждам имам хора вътре
    Пхахахаха, как го каза, все едно си ебаси мутрата... и става въпрос за ебаси сериозните секретни работи
    ...
    Е не всички секретно си уреждаме наркотици като теб..за нас,обикновените хора това са си полезни връзки.
    Аз,например,винаги съм се възхищавала на връзкарите..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    на всеки, на който му се танцува хип хоп и е от софия да ми пише на скайп: preicheto
    mindscan

hottie
    Guest
    аз те разбирам много добре. танците за мен за една голяяма любов !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си