Здравейте. Малко съм объркана, така че моля да ме извините ако пиша не дотам разбрано. Така... да видим откъде да започна... Сестрата на моя приятелка(да я наречем С.) си има много добра приятелка(тя ще бъде П.) от друг град. И двете учат тук, в София, в един и същ университет. Тази година завършват. Въпросната П. е у тях толкова често, че вече са я възприели като третото дете в семейството. До преди няколко дни и аз я възприемах така, но... Един ден моята приятелка (А.) й беше взела телефона, понеже нейният беше на ремонт, ей така да го ползва. Разглеждам го аз, картинки, мелодийки, а-у, знаете как става. Ама пусто му любопитство, много гаден навик имам, чета на хората смс-ите, които ама грам не ме засягат. Че аз почти не я познавам мацката, слабо ме вълнува кой и какво й е писал, ама на, да четем. И какво мислите. Смс-и от С. На пръв поглед френдски закачки, всичко наред. Ама защо ли задълбах... Ще ви цитирам горе-долу каквото съм запомнила: "Милата, и аз пътувам, само че в друга посока Много ми липсваш вече, идвай си. Обичам те!" ; "Липсваш ми. Чакам те да дойдеш, за да те гушкам и цункам. Обичкам те, бонбон!" и това, което ме хвърли в оркестъра: "Днес чух, че е много хубаво да чуеш от някой, че ти си всичко за него. Знам, че може би звучи прекалено силно, но след като се замислих, осъзнах, че мога да ти го кажа съвсем искрено и с ясно съзнание. Ти си всичко за мен! Благодаря ти! Честит празник!" и това изпратено на 14.02. После изпратените (мамицата му и любопитство) повече, но се въртят около това, че си липсват, че се обичат, че се целуват... и един по-съществен, нещо от рода на: "Като нямам място в сърцето ти, как така трурдиш, че съм всичко за теб? Не позволявай на разстоянието да ни раздели!" Виждали ли сте приятелки (големи жени вече, не лигави чалгаджийски тийнки /~BiChkAm Ta mNoyyYYy~/, не целя да обидя никой) да си пращат смс-и само "Обичам те!" ; "Ти си моят ангел..." ? Аз не съм....
Не знам всъщност какво искам от вас, дали да потвърдите версията ми, или да я отхвърлите... Кажете ми според вас това само приятелки ли са или нещо в повече?