- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да съм бременна?
iskam da vi popitam ne6tozakysnqva mi s 5 dena i mnogo se pritesnqvam.s priqtelq mi pravihme 2-3 pyti seks i pyrvo toi pronikva6e v men bez prezervativ ama ei taka samo 1-2 mushkaniq i posle si prodyljavahme s prezervativa
dali moje da sym zabremenqla ot tova?molq koito moje da mi otgovori.plss
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
Абе щом не е свършил в тебе...значи не може да си бременна...
А пък и ако ти е било за 1 път е нормално да ти закъснява...![]()
![]()
ХахАххХаа не не няма такива образи като тука тоя форум ми е любимия не бех влизал от 4 години хахаха
Бабу затова му давай ти го мушка във Фтулката![]()
Спокойно добреди две седмици и на мойта приятелка и заскъсняваше защото правихме секс и и закъсня с 5 дена ...от притеснение![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
не си бре!!не ми се вярва да ти се ....................... още на първото ръгане!!
Нищо ти няма... не се шашкай толкова.. защото си се притеснила и за т'ва ти и закъснява.. то, ако така се правеха бебетата, половината нямаше да разчитат даже на прекъснатия полов акт..
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
няма страшно, познавах девоики на които им е закъснявало с по 2 седмици, това закъснение може да е от много неща
надявам се да не си, защото е ужасно да пренесеш генома си в следващото поколение
![]()
Много филми гледаш..не си бременна.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Хахахахаха бебета не стват от въздуха - споко не си бременна. Процента на хората които искат да забременеят и не успяват е доста голям, а пък ти от едно - две мушканя. Е то понякога си е и щета де.... Ама не си - споко!
Е то е важно каде е свър6ил ако е от вън или в капута нп![]()
![]()
![]()
Не си бременна- спокойно! Може да ти закъснее от куп други неща, едно от които е притеснението дали е станал гафът!
Aaaa, стига сте се вкарвали във филми, нищо ти няма.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ако не искате деца, е**** се в гъза.
CoRrEctEd bY sexita
точка 2 от правилника
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Мисля че вероятноста да си бременна е много малка![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Сперматозоидите могат да се телепортират, така че....![]()
Поне се ограмотете, преди да тръгнете да се въргаляте!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!