- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересно въпросче
Koe e nai miloto i sladko ne6to koeto priqtelq/priqtelkata vi e pravil/a za vas?
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
сърди ми се![]()
Първоначално написано от Say It Right
Мммм...преди няколко месец бях сам в къщи за около месец и бях болен по едно време и дойде със супичка, хапване, лекарства и няколко dvd-та и остана при мен 2-3 дни, докато се оправя....
Наистина беше най-милото нещо, което някой е правил за мен някога.
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
като се замисля - нищо :} кофти вкус за момичета предполагам ::}
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Ми..нещата са доста ..Най бях щастлива че когато се върна от Испания и първо доиде при мен и това беше най - хубавато ми събуждане до сега хихи :P
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Приеха го студент и той се отказа, за да може да кандидатстваме заедно догодина.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Оф страшно много са..наистина мн ми е трудно да избера само едно..![]()
![]()
![]()
честно казано нито 1 от гаджетата ми не е правило нищо мило за мен но можеби най-милото е да не се опитва да ме командва(много)
Зависи.. така си пропилява шанса, а догодина не е сигурно, че ще го приемат. Не можех да повярвам, че го е направилПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
И все пак се радвам, защото не исках да се разделяме![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Написа песен по текста на едно мое стихотворение и дойде до нас в 3 през нощта, за да ми я изсвири![]()
Ми нищо :S Все на някакви темерутки попадам![]()
hmmm mi nie sme zaedno ot 2/3 dni ama da vi kaja ne6to mai kyca 6tot po rano za 1 momi4e be6e pravil klip- NAI KRASIVOTO MOMI4Ehmmm a za men nqma takiva ekstri
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Доста неща. А -4arovnata-, ти какво очакваш...за 2 дни да направи любовно клипче ли? А и може да не си най-красивата, а да си най-умната.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
oba4e zaradi tav 4e go obi4am adski mn ne se trogvam i si praoj1ljavam napred ama 6te6e da e mn dobre ako prave6e mili ne6tica ......
e za 2 dni ama nie se poznavame ot 3 meseca za neq go e napravil o6te kogat se zapoznali a i tq e v moito daskalo i mn hora q b1rkat s men
Hubavoto se krie v malkite neshta te pravqt golemite ...
Най-милото нещо е, че се отказа да живее в чужбина, за да остане тук с мен. Има и още много други неща, малки жестове (роза, плюшено мече, сд с музика). Романтични изненади и може би най-вече начина, по който ми преложи брак.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мързи ме да пиша, за тва подкрепям!Първоначално написано от SWASTICA
Бившия ми не беше от най-милите...Беше съгласен да се бие заради мен-ако някой ме закачи.![]()
О, уау, ама той бил направо принца от приказките бе.Първоначално написано от sasha_90
-> Най-милото... изпусна повишение, което щеше да му увеличи заплатата около 2-3 пъти, за да си дойде в България при мен...![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!