- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тийнове?
Хаххах ми то тъй като гледам доста са хората дето вече не са тийнове
Ми остава да направим един Afterteenproblem форум![]()
Аз съм още в графата тийн, ама после като ме изритат какво ще правя![]()
Майкоо, вие сте били много големи, бе.![]()
![]()
Но по-добре с по-големите. Определено!!!
Не ни оставяйте!![]()
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Lake_bodom и ти си мой набор, така че и теб ще те очаква бан, ако си ги навършил вече 20![]()
Ауу аз съм на 1 год значи съм тийнейджър ......... Wow е нали имам единичка, пхаха
![]()
А аз да попитам кви са тия teen-ове на по 10,11,12 години? Т'ва са си деца ей...![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Вярно е.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Пфффф хахахахахаахахаххахахахах ах...стига бе хора разбихте ме!!!Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
i kvo ima6 protiv po-malkite samo ne razbrah ?se e dno ne si bila na 15 nikoga primerno ...tc tc tc i ti nqkoga sig si se pitala kvo e tva lubovta ..a i da ne si se ne vinagi si znaela kvo e !!!Първоначално написано от _Cuddly_
.!.
Аз лично не съм се питала дали се забременява от свиркаПървоначално написано от woshia_style
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
am i azПървоначално написано от `Death`Whore``
za tva sum suglasna no negativnoto otno6enie na po-gore yvajaemata e tvurede golqmo kum po-malkite....kato men !!!
.!.
Тя се гавреше...с действителността във форума. Ясно е, че има и изключения.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А не, не искам тук да стане като Teentopic.net, толкова шибан просташки дебилен форум няма. (засега)
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Направо съм заинтересованПървоначално написано от momi4encee
![]()
,хмм толкова работи издрънкахте,а никой не се сети да я пита това на аватара тя ли е
ЕЕЕЕххх.......(имаше само малък намек за гащичките,от които явно някои каки се дразнят :P
)
както казаха - от 13 до 19 си тийн.Но какво лошо има и 19+ да пишат във форума?Или пък 13- (въпреки че такива пишат по детските форуми :])
Е аз съм на 16...
ахах...ем аз не се чувства голямТе и тия на по 15-16 са си абсолютни деца повечето,но тва е друга тема![]()
хъхъ..
дай един такъвПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
ем деа знам..сигурно има такиваПървоначално написано от Борат
![]()
хъхъ..
Тийнейджър е момчето, което е навършило поне 13 и вече има мазоли на поне една от двете си ръце.
Да ви е весело и пивко на всички !