.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    fggfg
    Guest

малко стряскащо....

ем попринцип са ми казвали ,че е напълно вазможно да се получи това но наистина сега съм малко притеснен ... става въпрос за следният случей....последно правих секс преди 2 дена , обаче още след 2-рата минута някаде усетих че презерватива ми джвака нещо и ми е някво мокро...когато си погледнах оная работа цялата беше в кръв...махнах си презерватива и какво да видя...кожичката под главата ми се беше скъсала...и нещото което ме притеснява сега са силните болки и паренето когато ходя до тоалетна...вапроса ми е следния.Трябва ли да отида на лекар за да ме прегледа за някакви усложнения ако са възникнали такива или да си стоя мирно докато зарастне...?а иначе болката е убийствена ... не мога да спа чак.

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    е щом те боли толкова че не можеш да спиш отивай на лекар

Стои си мирно и кротко докато ти зарасне и гледай да не се инфектираш нещо и да не земеш да се надървиш, че си представям как ще се разпориш от болка.

и въобще не е стряскащо, случва се. историята познава и по фрапиращи случаи

Цитирай Първоначално написано от Alexy
    Стои си мирно и кротко докато ти зарасне и гледай да не се инфектираш нещо и да не земеш да се надървиш, че си представям как ще се разпориш от болка.

и въобще не е стряскащо, случва се. историята познава и по фрапиращи случаи
    В следващите 2-3 дена ще се предържам към твоя съвет...ако не поодмине болката ще бегам на лекар

с някакво кремче може да се мажеш, върху раната да е леко влажно и меко, да не е суха че иначе повече ще те боли.

с някакво кремче може да се мажеш, върху раната да е леко влажно и меко, да не е суха че иначе повече ще те боли.
    Аз даже не мога да го докосна бате камоли да го мажа с нещо по раната

Цитирай Първоначално написано от Chains
    Аз даже не мога да го докосна бате камоли да го мажа с нещо по раната
    Еми като не можеш да го докоснеш иди на лекар

Защо въобще се колебаеш да отидеш на лекар? Отивай веднага.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

На един мой приятел ... приятелката му я беше скъсала тази кожичка...и той много се оплакваше ... промиваше я,също се оплакваше,че много боли но с времето зарасна и всичко се оправи !

Mmmm благодаря ви за съветите , но наистина първо ще поизчакам още 2-3 дена и ако няма подобрение бягам към някой лекар

Re: малко стряскащо....

Цитирай Първоначално написано от fggfg
    ем попринцип са ми казвали ,че е напълно вазможно да се получи това но наистина сега съм малко притеснен ... става въпрос за следният случей....последно правих секс преди 2 дена , обаче още след 2-рата минута някаде усетих че презерватива ми джвака нещо и ми е някво мокро...когато си погледнах оная работа цялата беше в кръв...махнах си презерватива и какво да видя...кожичката под главата ми се беше скъсала...и нещото което ме притеснява сега са силните болки и паренето когато ходя до тоалетна...вапроса ми е следния.Трябва ли да отида на лекар за да ме прегледа за някакви усложнения ако са възникнали такива или да си стоя мирно докато зарастне...?а иначе болката е убийствена ... не мога да спа чак.
    Скъсал си гема, браток. Няма проблем, ще зарасне от самосебе си. Прави му промивки с много разреден калиев перманганат и ще ти мине. А да, щях да забрявя - честито, вече си истински ебач.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

НЕКА ТИ
    И да знаете ама не казвайте на никой (няма да зарасне)
    ///GEGEN NAZIS\\\

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Защо въобще се колебаеш да отидеш на лекар? Отивай веднага.

..в случай че не държиш много на пишкото може да го оставиш и така.."да премине" болката и да оздравее от само себе си.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом те боли отивай!

Имайки предвид оплакванията ти,според мен лекаря е единственото възможно решение

spored men.glupavo e da 4aka6 6ot moje da stane po seriozno
    XOXO...

Град
    Асеновград, България
    Отивай на лекар. Може да се инфектриа, а тогава ще стане още по сериозно!!!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от Punkstyle
    НЕКА ТИ
    И да знаете ама не казвайте на никой (няма да зарасне)
    Браво бе професор....аз все си мислих че ще зарасне

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Боже напрао инфаркт получих като си представя...

Когато бях на 13 и...лъсках мноо чесно се ми ставаше тфа много често тази тема ми се вижда малко неуместна и не на място може би ако беше постната в някои сайт с посетители под 12 години щеше да е най-обсъжданата......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си