- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малко стряскащо....
ем попринцип са ми казвали ,че е напълно вазможно да се получи това но наистина сега съм малко притеснен ... става въпрос за следният случей....последно правих секс преди 2 дена , обаче още след 2-рата минута някаде усетих че презерватива ми джвака нещо и ми е някво мокро...когато си погледнах оная работа цялата беше в кръв...махнах си презерватива и какво да видя...кожичката под главата ми се беше скъсала...и нещото което ме притеснява сега са силните болки и паренето когато ходя до тоалетна...вапроса ми е следния.Трябва ли да отида на лекар за да ме прегледа за някакви усложнения ако са възникнали такива или да си стоя мирно докато зарастне...?а иначе болката е убийствена ... не мога да спа чак.
Стои си мирно и кротко докато ти зарасне и гледай да не се инфектираш нещо и да не земеш да се надървиш, че си представям как ще се разпориш от болка.
и въобще не е стряскащо, случва се. историята познава и по фрапиращи случаи
В следващите 2-3 дена ще се предържам към твоя съвет...ако не поодмине болката ще бегам на лекарПървоначално написано от Alexy
![]()
с някакво кремче може да се мажеш, върху раната да е леко влажно и меко, да не е суха че иначе повече ще те боли.
Аз даже не мога да го докосна батеПървоначално написано от Alexy
камоли да го мажа с нещо по раната
![]()
Еми като не можеш да го докоснеш иди на лекарПървоначално написано от Chains
![]()
Защо въобще се колебаеш да отидеш на лекар? Отивай веднага.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Mmmm благодаря ви за съветите , но наистина първо ще поизчакам още 2-3 дена и ако няма подобрение бягам към някой лекар![]()
Скъсал си гема, браток. Няма проблем, ще зарасне от самосебе си. Прави му промивки с много разреден калиев перманганат и ще ти мине. А да, щях да забрявя - честито, вече си истински ебач.Първоначално написано от fggfg
![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
НЕКА ТИПървоначално написано от fggfg
И да знаете ама не казвайте на никой (няма да зарасне)![]()
///GEGEN NAZIS\\\
Първоначално написано от Aleandra
![]()
..в случай че не държиш много на пишкото може да го оставиш и така.."да премине" болката и да оздравее от само себе си.![]()
Имайки предвид оплакванията ти,според мен лекаря е единственото възможно решение![]()
spored men.glupavo e da 4aka6 6ot moje da stane po seriozno
XOXO...
Браво бе професор....аз все си мислих че ще зараснеПървоначално написано от Punkstyle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боже напрао инфаркт получих като си представя...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато бях на 13 и...лъсках мноо чесно се ми ставаше тфа много често тази тема ми се вижда малко неуместна и не на място може би ако беше постната в някои сайт с посетители под 12 години щеше да е най-обсъжданата......