- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко често пушите трева?
Аммиии.. честичко опъваме ганджата с компанията... Последната една седмица не сме спряли.. Пушим през час хахах
Лятото се е случвало една седмица, седмица и малко всеки ден, че и по няколко пъти, когато има. Направих малка пауза, защото нещо реших, че е вредно и сега през годината- от време на време , когато имам време и добра компанияНо винаги ваканциите са кулминационния момент .
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Бесен съм!Ще ви дам един съвет и ви съветвам да ме послушате.
Не давайте пари на познати да ви купуват трева - със сигурност ще ви прецакат. Аз все вярвам че хората са добри и си викам аз не бих прецакал и се доверявам, ама вече 2-ри път така ме прецакват. Давам 20 лева а получавам поста за 5-10 лева.
Дето имаше една приказка : "Ако искаш нещо да стане както трябва, свърши си го сам".
Желая ви приятен ден и дано не ви ядосват и вас.
Kееp yo' head up! Peace!![]()
"Green for the money, gold for the honey!
Човек ти си луд,в тея среди винаги е така-никои не ти е приятел и вс ако може де те преебе с нещо ще го направи.Аз посл 10 пъти сигурно с пунти -хем не давам никви пари,хем и коза е хубав,хем и ми го носат до нас.......всичко е прееби ''другарчето'' ако не искаш то първо да те преебе
Еми така е прав си, просто аз съм много наивен явно...Първоначално написано от AtMosFera
Баткас не се коси , всеки са го цакали някога .... трябва да търсиш докато си намериш правилните хора и само от тях ...ехх филма е докато ги намериш...
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Ох, такъв масуро-бирен маратон си направих Петък,Събота и Неделя, че още ми е леко гадно...Сигурно изпушихме 20 масура.Ама тва е, защото пих алкохол, от тревата не ми става лошо
Така, че какъв е изводът?
Не пийте,а пушете!![]()
Вчера попаднах на яка постичка, че цял ден си пушех една 120-ка и накрая си легнах в 9![]()
![]()
![]()
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Ха-ха завиждам тиПървоначално написано от HouseSoul
И аз сега се чудя да ида ли да си взема или днес почивка...
Май всички се досещаме какво ще се случи
Айде спокойна вечер![]()
хахах и аз вчера попаднах на ебаси постата, като се завряхме в борисляка и не мое да излзем 1 час.. хилеж хилеж нечовешки яко беше..
иначе пуша винаги когато имам възможност, демек докато парата не свърши или почерпката от тъй или иначе толкова дружелюбните приятелчета![]()
ami... pu6a vseki den (samo dnes ne sum xD,no ima vreme )![]()
...You are trying to take me,they are trying to make me.This is the only,give me the only thing.Tired of trying,I'm tired of lying.The only thing I understand is what I feel....
Dying_In_Your_Arms
Винаги! [-o<
лИз-бЛиЗ
аз пуша марихуана по 4 пъти на ден наи мнго сам спирал за 3 дена но след това пак се зарибявам с някои и пак си павкам та не е вредно да пушиш редовно мара по вредно е цигарите
Преди си паках всеки ден,но се сблъсках с маика ми(надуши ме)...от тогава не барамИ честно казано се радвам за себе си
Не бях тръгнала на добре..
А тревата може да бъде полезна,но само в определени количества..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Хаха Respect!
Аз още не съм се хербализирал на работа,ама тука сме много хора в един офис и ще ме хване параноята, че всички знаят, че съм напушен (въпреки, че няма да е така)
Абе трябва да пробвам някой ден...
ей, HitsFromTheBong, кво лъжеш хората. Не му вярвайте. Той е платен информатор, който всява наркоманските си мнения по форумите и после зарибява младежите с цел да получи облаги узнавайки самоличността им. Работи за ДИРЕКЦИЯ ПОЛИЦИЯ и е гнусен доносник. Ако знаете, колко хора и форуми са сринати, заради него. МОЛЯ ВИ НЕ ЧЕТЕТЕ ПОСТОВЕТЕ МУ И НЕ ПИШЕТЕ В ТЯХ!!! ЗАПЛАХАТА Е СЕРИОЗНА!!!
А ти остави хората на мира по форумите и спри да пишеш тези теми. Знаем кой си. Помня още оня случай в бизнес парка с младежите на пейката.
ХИТС ФРОМ ДЪ БОНГ Е ИНФОРМАТОР НА ПОЛИЦИЯТА И РАПОРТУВА НА
ТЯХ. ЗНАМ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС ВЪОБЩЕ НЕ ПУШАТ. СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ В ТЕМАТА, ЗАЩОТО АВТОРЪТ Й ЩЕ ВИ ЗАВРЕ В МИША ДУПКА!!!
He gets the women
Напоследък доста често,секи денобрах новата реколта и ся се чудя хеш ли масло ли ко да си праа
май маслото ще спечели
![]()
az ne sym pu6il ot dve sedmici 6tot si go varih v mlqko 6tot imah jmel i tai qkata rabota
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
и кфо далавера ли е да го вариш в мляко ? несъм проал манагуа дося ама мисля да проам тия дни.. смисъл чук ли е бързо ли фаща за колко време..?Първоначално написано от b0Nb0n
Първоначално написано от VeidarA__
живеи си живота тои никога не се връща !!!
nqkolko puti sedmi4ko 3 gore dolo no na skoro ne sam![]()
Пуша Постоянно и не чуствам Умора![]()
Music for my body, Music for my soul
Пуша постоянно![]()
zna4i nai-problemno v slu4aq e 4e s 1 koz se 1 si u4astval v sastezanie po box svryhtejka kategoriq za maje (za mozaka imam predvid)
ina4e....
moje da dovede do impotentnost (za6to polovin holandiq sa impotentni)
qsno e 4e nqma da se pristrasi6 no gornite 2 sa si dosta seriozni...![]()
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
Може би това за мозъка е вярно донякъде, защото като се размажа и мозъка ми лети на хиляди места за отрицателно време![]()