.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

MiLO_MoM4e
    Guest

Имам нужда от Помощ:(

Imam ogromen proglem na 21g sam a penisa mi e 12,5-13 sm kak da go ovli4a mn kofti se 4uvstvam Devstven sam i mn mi se pravi sex no nikoq macka ne me haresva i edva li 6et sabera smelost da pravq sex sled kato mi e tolko malak predpolagam powe4eto sa sviknali na razmer okolo 16-17 sm i edva li 6et moga da gi zadovolq kak da go uvili4a kajete mi molq

Повече от фен Аватара на VeSna
    1-во порасни умственно и ще разбереш, че както е казано Господ едно взел друго дал... Не е важен размера а качеството на работа бре хора - разберете го най-накрая!

Цитирай Първоначално написано от VeSna
    1-во порасни умственно и ще разбереш, че както е казано Господ едно взел друго дал... Не е важен размера а качеството на работа бре хора - разберете го най-накрая!

saglasna sam

Град
    varna
    moje da se uveli4i s operaciq. vzimai primer ot batko si azis.

Град
    L.A. \ Moscow
    ае наистина е малък на 16 съм и имам по-голям ама все пак не си малък вече, операцията е тъпо нещо според мен... еми пробвай с някоя и това е! пък ако те обича 1 момиче няма само размера да ти гледа, и щом си девствен... не се знае кфа работа ще ти върши може да се компенсира размера
    Raise your fist!

Ако едно момиче те харесва, ще преживее по-малък пенис. Средно вагината на момичетата е около 7-8 см дълбока, тъй че пак ще можеш да я задоволиш.
    А за операции, парафини, помпи и такиа глупости изобщо не мисли! Тъпо е.....
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    Though the last day for me
    It's a beautiful day...

Град
    Inside the temple

Re: Имам нужда от Помощ:(

Цитирай Първоначално написано от MiLO_MoM4e
    Imam ogromen proglem na 21g sam a penisa mi e 12,5-13 sm kak da go ovli4a mn kofti se 4uvstvam Devstven sam i mn mi se pravi sex no nikoq macka ne me haresva i edva li 6et sabera smelost da pravq sex sled kato mi e tolko malak predpolagam powe4eto sa sviknali na razmer okolo 16-17 sm i edva li 6et moga da gi zadovolq kak da go uvili4a kajete mi molq
    Какво точно мислиш, че не харесват мацките у теб? Ако нещо във външния ти вид те притеснява, промени го. Ако е лоша черта на характера ти, опитай се да я смекчиш. Важното е да имаш самочувствие.
    13см не са толкова малко, колкото си мислиш. Освен това когато си с момиче ерекцията ти е възможно да е с една идея по-голяма.
    Пък и всяка жена е различна. Аз не обичам големите размери и точно твоят - 13, не повече от 15, ми е идеален. Иначе любимите ми пози са неприложими, защото при тях проникването е много дълбоко и вместо да ми е кеф ме боли.
    И на последно място, на 21 години не се срещат толкова често девствени пичове. Недей да търсиш някоя, която просто да изчукаш... намери си момиче, което да обичаш, с нея ще ти е по-добре
    When I love, I love.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Цитирай Първоначално написано от sladur4eto_f
    Цитирай Първоначално написано от VeSna

saglasna sam
    +1

АМи... имаш проблем...горкия ( мАлко му е пишлето ...... случва се.. да не ти пука
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

Супер фен Аватара на rakiQ
    мило моомче йолко пъти ше пускаш такива теми

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Стреми се да цениш това,което имаш. Подкрепям напълно СЕКСИТА. =D> Браво,много добре и точно казано
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

стига с тия комплекси бре!по света хора умират от глад,а вие като си замерите пишките начииииииииии................

Re: Имам нужда от Помощ:(

Цитирай Първоначално написано от MiLO_MoM4e
    Бате аз съм на 15 и ми е по-дълъг хахаххаах
    ///GEGEN NAZIS\\\

Мега фен Аватара на sasha_90
    Успокой се малко.Няма нужда да се подлагаш на глупави операции само за да си го увеличиш.Радвай се на това което ти е дал Господ.А тези,които не те харесват да си гледат работата.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Многократно дискутирана тема. Стига с тия комплакси. Другия път направо ще трия!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си