- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата-чувствителни или не?
Момичета,та дори и момчета,какво мислите за чувствителните момчета и харесвате ли такъв тип мъже(имам предвид в умерено количество чувствителен,не някой ревльо)?
гейчета неща
![]()
Пред другите определено не трябва да показва, че е чувствителен...не е жена, я...само когато сме насаме.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Всеки човек има чувства, независимо какво има в гащите. Няма нищо лошо дори и мъжете да си ги показват, но в границите на нормалното. Не е приятно някой мъж да циври през ден.
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
Някакъв баланс между двете. Обичам чувствителни мъже. Но в същото време ценя силни мъже.
Но определено предпочитам чувствителен мъж пред някой безцеремонен непукист...
Аз лично предпочитам да е чувствително едно момче.Така ми харесва.Не знам дали е гейско,но е по-добре от някой "мачо"![]()
![]()
То е яко да е чувсвителен, ма не да го показва постоянно... само на мене![]()
Let The BEAT Control Your Body
Хубаво е едно момче да е чувствително,но в умерените граници.Както каза meaningless не е приятно някой мъж да циври през ден.Ако прекалено мн е чувствителен,никога няма да се справи в живота,винаги ще го побеждават.Затова аз предпочитам ако е мъж да е мъж,той мен да утешава,а не аз него.Всичко в умерени количества е добере.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
мъжете са чувствителни както и да го погледнете, но това нетрябва да се показва на другите защото става кофти един мъж трябва да се дъжи като такъв(поне пред другите като е сам може да прави каквото си поиска)
Зависи.Не може да се говори за всички като цяло.Разни хора,разни идеали.Но и те имат чувства.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
аха верно верноПървоначално написано от lilit_666
![]()
Тук съм с 2 ръце и за 2те...колкото наперени могат да бъдат толкова и чувтсвителени могат да бъдат...или най малкото аз съм така...но не мисля че има някой кото не е чувствителен...просто добре прикрива емоцийте си (аз съм такъв).
Е,да,но понякога трябва да има и емоции,иначе ще суздадеш впечатлението,че си студен човек.Първоначално написано от GregoryHouse
Но все пак си прав
![]()
Хубаво е да е чувствителен, но да го показва само пред правилния човек, а иначе да е силен и да се държи мъжки.Не казвам, че да се държиш мъжки и чувствителен е взаимно изключващо се, но пред другите да не показваш, че си чувствителен, защото в даден момент това може да ти навреди.
по4ти вси4ките ми приятели са мом4ета,познавам ги добре,и както каза хаус,колкото наперени и самонадеяни понякога да изглеждат,те са много 4увствителни!
и не не е гейско! всеки е 4овек,всеки може да се засегне,всеки понякога го боли,4овешко е! и мисля 4е най хубавото в мом4етата е тяхната 4увствителносттолкова е сладко
![]()
Nai - dobre neshto tvardo ..![]()
prav siПървоначално написано от meaningless
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Всяко човешко същество има чувства без значение от кой пол е. А и сълзите са нещо нормално
Чуствителен насаме-да.Но в умерено количество,иначе мразя масовите ревльовци и ме мн дразнят че постигат някои неща така,ама селд тва си отнасят боя де.
Няма нищо ненормално да си чувствителен,но и като оня капут Миро от ББ дето ревеше секи ден![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
ahahaha dvete nqmat ni6to ob6to ... az sam hem 4uvstvitelen(do nqkade taka da kaja) hem sam ebahti nepokistaПървоначално написано от Barbie
![]()
Бившата ми заяви, че съм прекалил със смсите.
Беше на село 2 седмици.
Връща се и не се виждаме 3 дена, след което я засичам на вънка с приятелки.
Казвам и обичам те и тя ми вика, напиши ми го в още един имейл или смс.
Еби си майката пача... лалалала
Аз шепна-обичам те,
и плача-обичам те!
Аз зная-обичам те!
И отново с вяря
аз викам-обичам те!
Аз искам-обичам те!
От тебе да чуя-обичам те!
И чакам-"обичам те"!
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.