- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата-чувствителни или не?
Мисля , че всеки човек е чувствителен до определена степен..независимо от пола!Това дали си момче,или момиче е без значение!Просто има хора,които прикриват чувствата си .. може би от страх да не ги наранят..знам ли, Но аз гласувах и смятам,че момчетата са чувствителни,колкото и умело да го прикриват някои..!
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Ако и тя те обичаше, нямаше да говори така. Писал си го постоянно, защото не си го чувал/прочитал от нейна страна...нормално е.Първоначално написано от PankO
Възможно ли е да бъде по-красиво?
+1Първоначално написано от meaningless
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Има като момчета идиоти,така и такива,които са чувствителни.
трябва да е чувствителен.. но да не прекалява.. да знае границата къде вече чувствителността почва да го уприличава на момиче![]()
![]()
Ми според мен няма определена граница,която да разграничава момичетата от момчетата в тяхната чувствитвлност!Аз поне познавам момчета,които са по чувствителни от някои мои приятелки,но са си със съвсем нормална ориентация!Но иначе и според мен по малко и от двете си е идеално за едно момчеПървоначално написано от [b
![]()
Чувствителни са,само се правят на големите мъжкари,за да го прикрият.Ама влюби ли едно момче,обича по-силно от момичетата.Поне аз така мисля.
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
И двете. Всеки има чувства. Някои хора са по чувствителни други по малко, аз също съм чувствителен в умерено "количество"и предпочитам някакъв баланс между двете. Определено няма да ми е приятно да гледам някои (независимо, момче или момиче) постоянно да се самосъжалява и да "циври", както не би ми била приятна и другата крайност!
![]()