- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някой знае ли признаци за бременост?
Molq vi kajete mi nqkolko priznaka za bremenost![]()
ще ти дам един савет ... прегледаи добре форума има доста такива теми.Първоначално написано от Ашли
Гадене, подуване на корема след 3-тия месец, голям глад...всъщност единственият признак, който се появява от началото на бременността, е липсата на менструация.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Предполагам че тя пита за по-кратък срок от 3 месеца
Тогава са: спиране на менсруацията, болки в гърдите, подуване на гърдите и влагалището ( както от протриване), прилошаване, сутрин гадене, болки в кръста и корема.
Е то има и цветна бременност...
Let The BEAT Control Your Body
MI...NALI E RQDKO SRE6TANAПървоначално написано от radito
ILI GRE6A
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
е рядка рядка, ама това не означава, че я няма. 1 приятелка имаше такава![]()
Let The BEAT Control Your Body
По-добре си направи един тест.Така най-лесно ще разбереш!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
По-вечето отт признаците приличат на тези преди да ти дойде,така че най-добре си направи един тест.
Обичам само един човек и това съм аз.
Е, гадене може да има чак след 2-ри или 3-ти месец. Дори и болките в гърдите са по-късен признак. На практика, ако имаш нередовна менструация, може да не се усетиш доста дълго време.Първоначално написано от alex
Най-лесно и сигурно ще е д си направиш тест, вместо да разчиташ на признаците.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Има кървене при вгнездяването на зиготата в матката. Това имаше предвид. Това кървене е кафеникаво-ръждиво и се появява поне седмица преди очакваната менструация. Не всяка бременност е цветна. Цветната бременност е изключение, а не правило!Първоначално написано от sexita
Признаци има много, но не при всяка жена се проявяват. Най- ранния признак се води зацапването при имплантация на яйцекелтката. Представлява прокървяване от няколко капки кръв с ръждив цвят. Следват гадене, повръщане, отпадналост, чувсвто за преумора, болки в гърдите, бърза смяна на настроенията, повишен апетит, а при някои и понижен, смесване на храни в странни комбинации, но най- показателния симптом е липсата на менструация. Всеки един от тези симптоми може да е симптом и на куп други неща! При съмнения за бременност - тест!
Има един сигурен - появата на хорионгонадотропния хормон в урината. Открива се с тестове за бременност.Първоначално написано от Ашли
В този ред на мисли ще разкажа една случка - колежка отива на изпит по АГ при доц. Козовски. Не знае нищо по въпросите си и й задават въпрос за три - трите признака на бременността. Тя казва - "Жената трябва да има голям апетит, да има голям корем и да й се повръща". Козовски я поглежда свински и й казва - "Колежке, аз имам голям апетит, както виждате и корема ми е голям, а като ви слушам глупостите започва да ми се повръща. Бременен ли съм, колежке?"Първоначално написано от `Death`Whore``
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
ами... признака е такъв Ако си излгупяла (ти си) значи си бременна ще си имаш 674897-знациПървоначално написано от Ашли
![]()
///GEGEN NAZIS\\\
Първоначално написано от drfatt
Това просто ме разби =D> =D> =D>
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Изтичане на водите![]()
темата е стара