- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещичко за мен,което ме озадачава
Такам,нещо и аз ще ви споделя-не е особено интересно и може би се е случвало и на други,но точно за това бих искала да се допитам до вас,може и да ми дадете правилен съвет. Ами наскоро се запознах с едно момиче/аз също съм момиче/. Първият път като я видях честно казано много й се икзефих. Викам това са само симпатии,ама остави се-странното беше,че малко ми и..хм..действаше...така да се каже директно-възбуди ме. Много неочаквано за мен,досега момиче не ми е действало така. Нататък-често се виждахме,в една компания сме,но тя е нова и непозната за мен. Но си личи,че тя някак си не ме харесва,в смисъл държи се с мен дръпнато и ми е много тъпо заради това. По едно време малко се разчупиха ледовете-в смисъл тя не е започнала да се държи все едно,че си е променила мнението,но си говореше повечко с мен и даже мисля,че беше добронамерена в един период. Тя е леко странна и като не харесва някого просто го реже брутално,но както и да е,мен не ме е рязала грубо/само в началото,но после това се промени/. Тя е от компанията на едни мои приятели и така излизаме отвреме-навреме,да не кажа често. Но особеното е,че аз по някакъв начин й се кефя,ама прекалено много. Досега не съм й се натрапвала обаче. Някак си,даже ме привлича. Преди не ми се е случвало такова нещо и се чувствам не на себе си някак си,защото тя все пак е момиче,а аз едва ли не имам някакви чувства...мисля си за нея не само като за приятелка. Е,какво му се вика на това? Случвало ли ви се е и ако да-какво правите...?
би сексуалност или направо лесбийка.. така му се вика..
Ако не харесваш момчета(или поне не си харесвала) се нарича хомосексуализъм. Ако харесваш момчета (или поне преди) бисексексуалност...
Не виждам нищо лошо...така по описанието съдя че е чисто сексуално привличане...не е фаталноИ да случва се на много хора (е на ме не де ама айде ся...) няма нищо срамно...даже и на мъже се случва...е ся няма да си признаят ама...
ами,харесвала съм как изглежда някое момиче обаче такива...ъмммм..."чувства" не съм изпитвала.според мен не си лисбийка!
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
na men mi se e slu4valo tova kum edno momi4e nie daje probvahme xaxa ama ne 4e ne6to stana de xaxa ligav6tinibqha tova
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
Не е задължително да усещаш привличане към нея, непременно да си лесбийка, може това да е само към нея и повече да не го изпиташ...
Иначе аз не бих й казала за чувствата си, защото е ясно какво ще последна(най-вероятно).
Първоначално написано от koalka
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
Edva li si lesbiika. Po-skoro ne6to kato kratkotraino uvle4enie,o6te pove4e,4e kazva6,4e ti se slu4va za 1vi put. Ami spored men iz4akai,sigurno 6te otmine (a ako i tq e BI,moje da probvate :P) No ako iska6 priqtelstvoto i,zadruj taka,po-sigurno e. A i moje da izpitva6 tova samo kum neq i sled tova da ne ti se slu4i,no koi znae. Moje prosto mnogo da te kefi i da ne use6ta6 granicata i da si misli6,4e q iska6,a moje i vsu6nost naistina da se privli4a6 ot neq sexualno-togava ima samo 2 varianta. Ti nai-dobre znae6 kakvi sa te...![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
ham ne mi se e slu4valo to4no takowa ne6to no bih kazala 4e vav vsi4ki ot nas ima ne6to takowa taka4e towa ne te pravi lizbiika i kwo kato te privli4a spored men si e savsem normalno kato re4em 4e ti ne si hlatnala po neq demek da ne moje6 da spi6 ili tem podobni.^tom i se kefi6 kefii se a ako se samnqva6 za orientaciqttaa ti mn po otdavna bi trealo da si razbrala kwa si ili kwa ne si . :smt004 ;-)
Tu es un r
Аа,и аз съм изпадала в подобна ситуация. Да ти кажа ли кво се прай-отиваш,целуваш я и гледаш реакцияХах,това е в краен случай. Ако си сигурна,че ще те отблъсне(знаеш,че си пада САМО по момчета),не го прави,но в противен случай може и да опиташ. За приятелството ви не се притеснвай(а и казваш,че не сте близки,таман повод да станете такива
)
Look deep inside me ...
ami ai da poqsni6 xaresvala li si dosega mom4eta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Незнам как успявате да определите,че е сексуално привличане..За да се кефиш на един човек, а тя не споменава нищо повече от това (са дали я е възбудила по някав начин или не сигурно и мацката неможе да си определи точно, т.че това го отхвърляме)..Може пък просто да иска да прилича на тва момиче по някакъв начин, подсъзнателно да й завижда, но просто да не го осъзнава...Сичко друго ми се върти в главата, ама неможе и да става дума за Бисексуалност...тя просто много си личи..Първоначално написано от GregoryHouse
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775