.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Гост123456
    Guest

Аз съм глупак пак ще я изгубя :/

Преди 3 дни се здобрих с момичето което харесвам, но чак днес имахме възможност да се видим...учим в едно даскало ама тя е другата смяна и имаше около 40 минутки да се видим...не я бях виждал близо месец и половина...та когато се срещнахме там където трябваше тя беше с най-добрата си приятелка та запознах се аз с нея...целунах любимата си разбира се казах ме си няколко думи и сякаш зацепих през тези 3 дни от както сме се здобрили си говорихме по 12 часа на ден в скайп и сякаш си бяхме казали всичко просто нямаше какво да и кажа та от предвидени 40 минути за да се видиме се видяхме за 2 и си тръгнах...беше много глупаво ама зацепих...та довечера като се видиме в чата кво да направя може би да се извиня за идиотското си държане или какво ? А може и вече да е късно ? Мисълта че си я върнах и че мога да я загубя пак заради такава глупост ме убива :/ Дайте някакъв савет плС

Е чак пък да я загубиш...почваш да драматизираш...може да ти се разсърди,тогава се извини ама не мисл че е чак толкова фатално...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

e dobre kak moje da q zagubi6 kato ni6to lo6o ne si napravil!!!Moje da i se izvini6 da spored men e po-dobre taka!

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Ми извини й се ама не й казвай тва че вече сичко сте си казали и не можете да си намерите неква тема за разговор...

Ок де нали в понеделник пак ще я вида и кво тогава пак няма да има какво да и кажа след като цяла събота и неделя ще сме си писали и просто няма да има какво да и кажа :/ А не можем да се видим утре и в други ден тъй като няма да съм си в СФ....та незнам какво да правя :/

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Няма значение пич не отлагай извинението си за понеделник се ше се намери нешу да си говорите

Също така може би би било по-добре да не си говорите толкова по Скайп, защото тогава отвикваш да говориш на живо и се вдървяваш като се гледаш в очите с някой друг. Ако можете си говорете за тези неща на живо а не по скайп.
    Винаги живей на ръба,иначе заемаш твърде много място!

Мега фен Аватара на koalka
    Просто е нямало сигурно какво да си кажете, а и приятелката й е била там- не сте били сами.Говорили сте си много преди това и е нямало смисъл едно и също да повтаряте.Иначе не мисля, че е проблем, но, ако ще се почувстваш по-добре-извини се.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Защо си искал да говориш въобще?
    Направо я награбваш!
    40 минути кво, за натискане са предостатъчно.
    - Всички авто-части на едно място!

Ама ти нали ходиш с нея - ще се виждате само за 1/2 час между смените ли?

Не е нужно да плямпаш постоянно. Гушни я, покани я да се разходите...попитай я как е, какво става с нея...не си тръгвай така.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ем секи ден ще се виждаме по час/два и събота и неделя по цял ден... то няма как иначе;/

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: Аз съм глупак пак ще я изгубя :/

Цитирай Първоначално написано от Гост123456
    Преди 3 дни се здобрих с момичето което харесвам, но чак днес имахме възможност да се видим...учим в едно даскало ама тя е другата смяна и имаше около 40 минутки да се видим...не я бях виждал близо месец и половина...та когато се срещнахме там където трябваше тя беше с най-добрата си приятелка та запознах се аз с нея...целунах любимата си разбира се казах ме си няколко думи и сякаш зацепих през тези 3 дни от както сме се здобрили си говорихме по 12 часа на ден в скайп и сякаш си бяхме казали всичко просто нямаше какво да и кажа та от предвидени 40 минути за да се видиме се видяхме за 2 и си тръгнах...беше много глупаво ама зацепих...та довечера като се видиме в чата кво да направя може би да се извиня за идиотското си държане или какво ? А може и вече да е късно ? Мисълта че си я върнах и че мога да я загубя пак заради такава глупост ме убива :/ Дайте някакъв савет плС
    извини се кажи че ти е станало лошо и след това си повръщал ... и че я обичаш и си готов

Град
    LuNaTa
    edvali shte iska da se razdelite zaradi tva..mi da po dobre i se izvini ..kaji i che si blokiral prosto nekvi takiva....de da znam neshto takova
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Може да я поканиш да излезете пак но само двамата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си