.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    siska_mnogo_piska
    Guest

Лятото свърши и той отново иска да е при мен...

s priqtelq mi se razdelihme predi 1 mesec i as nz za6to kaza 4e 4uvstvarta mu se izparili za edin den i vsi4ko be6e do tam no sega mi se obajda i mi pi6i koga sme 6tqli da izlizame lqtoto ima6e macki kuponi seks s turistkite sq sfar6i lqtoto i pak pri mene kvo da praq?????????

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    momi4e draj se na polojenie,imai cena!!!spored men v nikav slu4ai ne trqq da sa vra6ta6 pri nego 1-vo 6toto edva li ne izliza6 vtora raka i 2-ro za6toto ima6 dostoinstvo.to ako staa6e taka si4ki 6tqxa da xodqt s nqkoi nali seks ala bala i posle pak pri gadjeto emi da ama ne,da e mislil

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    не му обръщаи внимание иска само да те използва

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от paola_Rey
    momi4e draj se na polojenie,imai cena!!!spored men v nikav slu4ai ne trqq da sa vra6ta6 pri nego 1-vo 6toto edva li ne izliza6 vtora raka i 2-ro za6toto ima6 dostoinstvo.to ako staa6e taka si4ki 6tqxa da xodqt s nqkoi nali seks ala bala i posle pak pri gadjeto emi da ama ne,da e mislil
    +1

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Какво може да направиш ... да не го приемаш, ти да не си му играчка? Веднъж те е зарязал от каприз, не падай на негово ниво .. отсвири го
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от paola_Rey
    +1
    +2

Otreji mu bakshisha ..

AMI AKO PAK SA VYRNA PRI NEGO I POSLE MU NAPRAQ MRYSNO TAKA KAKTO TOI NE MENE ZA DA RAZBERE KVO MI E BILO NA MENE

znachi padash na negovoto nivo ...

Най-добре не се занимавай с него. И не падай на неговото ниво.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Кажи НЕ
    Покажи, че имаш характер!

Цитирай Първоначално написано от RUSATA.F
    AMI AKO PAK SA VYRNA PRI NEGO I POSLE MU NAPRAQ MRYSNO TAKA KAKTO TOI NE MENE ZA DA RAZBERE KVO MI E BILO NA MENE
    Ако искаш да се влюбиш отново в него и той отново да те зареже като ненужна стара вещ го направи,живота си е твой....
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

+2
    Ти и ? Комшията ли сте ? Хахаха мислете преди да пишете бе !?

Е те там беше вица :

Найш кфо ш' стане .... ш' те бодне и докато се усетиш гадното ш' е на тебе пак, не на него ... блаа

Мега фен Аватара на koalka
    Моя съвет е нищо да не правиш...просто го остави.Сега е свободен и се чуди какво да прави, може би иска да получи секс.Не се унижавай, остави го.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Какво може да направиш ... да не го приемаш, ти да не си му играчка? Веднъж те е зарязал от каприз, не падай на негово ниво .. отсвири го
    +1

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не падай толкова ниско и не са съгласявай да ходиш с него.Сигурно иска да е с теб защото не е забил друга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си