.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Тема: Стачка

да .. почти всички само американеца тази по музика и тази по фкс нема да стачкуват та в понеделник имам 1 4ас и то е фкс .. баси якото

Град
    Pink Paradise
    И ние в понеделник няма да учим.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    LuNaTa
    i moeto shte stachkuva ama sha karane po 1 2 chasa na daden..golqma ebavka
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    И в моето даскало стачкуват,но в понеделни ще ходим за 5-ти и 6-ти час математика и български
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Да стачкува, но трябва да ходим на училище
    Тзъ ... понеделник не сме да училище. Казаха ни само да проверим дали няма някой изменник на стачката и примерно да имаме един час в деня
    Memento moriendum esse!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Аз всеки ден ще имам по 1-2 часа

ний пък в понеденик ще имаме само втори час - математика.....е все е нещо

Голям фен Аватара на 50cent
    да понеделник и вторник не сме на даскало

Град
    Пловдив
    Нямя стачка за нас

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Не знам ама на нас ни казаха,че няма да учим може би цялата седмица.
    Нямам представа ама се надявам,че ще се оттърва от тъпите входни по физика,математика,литерату ра и география,бляк...
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

pon ne sam na daskalo,ama trqq da otida v 13.00 da ni kajat za vtornik.....
    Just haters make me famous! εĭз

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Абе незнам колко време ама снощи гледах Вълчев по бТВ и НТВ и тва той го каза "По всяка вероятност колкото дни е имало стачка ще бъдат изучавани през ваканцийте".
    Има голяма вероятност да се съкратят според мен.Щом още нищо не са се разбрали

Понеделник от 7 часа - 2 математика при зам.директ

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Да стачкува, но трябва да ходим на училище
    +1 защото иначе ако не ходим ще ни режат от ваканцийте

Много ясно,че наще даскали ще стачкуват.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    А нащо не стачкува и в понеделник пак съм на даскало....

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    При мен ще се стачкува.... но до кога ли... поне няма да правя утре входно по география и физика...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Повече от фен
    От понеделник започва безсрочна ефективна учителска стачка. Без споразумение приключиха и днешните преговори между министерството на образованието и науката и трите учителски синдиката в образованието. От КНСБ заявиха, че от понеделник 83% от училищата в страната ще стачкуват ефективно, като при детските градини този процент е 75.

МОН и учителите не се разбраха, стачка ще има
    Учителите не отстъпиха от искането си за 100% увеличение на заплатите. В понеделник стачка ще има. Изчисления на министерството показват, че исканото увеличение ще струва на бюджета около 0,5 млрд. лева.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да,но не точно всички учители,затова утре ще имаме един час математика ама пак замазваме
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

не ми се ясно защо стачкуват като е пределно ясно ,че повече от 10%,които им предложиха няма да получат...
    ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452

Моето даскало ще стачкува. \/ За понеделник е сигурно, но за вторник и за другите дни не се знае, защото може да се постигне споразумение. Поне се отървах от входните по билогия и химия или по скоро се отложиха за след стачката, но докато стачкуваме трябва да преговоря учебника по химия и учебника по биология иначе за входните няма да знам нищо.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
    )}]оф кфо са праите на гъзари всичките...ще сЕ ХОДИ ВСЕКИ ДЕН НА ДАСКАЛО БЕЗ ДА УчИМ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СТАчКУВАТ ИЛИ НЕ ? НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
    Eй, я спокойно! Говоря за 1АЕГ. Говорих вчера с един от учителите си и тя каза, че те щи се работят, тоест щеходят на работа от 8часа до 16, но няма да ходим ние(учениците!!!!) на училище. Според мен тази стачка не е хич на време и дори дацета могат да разберат, че за тази година в бюджета не е предвидено това увеличение- нищо няма да постигнат!

В моето даскало стачка ще има.Обаче не мога да разбера как на тея даскали не им стана ясно,че не може сега да се дадат половин млрд. лева за техните заплати. А пък даскалите,които не стачкуват са мн по-умни,защото те си получават заплати, пък другите нищо не взимат.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SweeT_EscapE
    В моето даскало стачка ще има.Обаче не мога да разбера как на тея даскали не им стана ясно,че не може сега да се дадат половин млрд. лева за техните заплати. А пък даскалите,които не стачкуват са мн по-умни,защото те си получават заплати, пък другите нищо не взимат.
    Именно! Това трябваше да стане края на миналата учебна година- да заплашат, че няма да издават дипломи на 12клас и да видим как ще спрат и прием във ВУЗове и как и заплатите ще вдигнат. Явно само ние си разбираме, че на никой не му пука за нас дали ще учим или не. Просто колкото и жалко да е, учителите не са шофьори- имам предвид, че от тях не зависи толкова много колкото от шофьорите. И в крайна сметка излиза следното: защо да уча висше химия или биология, като с едно средно мога да взимам по 1000лв на месец?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си