да .. почти всички само американеца тази по музика и тази по фкс нема да стачкуватта в понеделник имам 1 4ас и то е фкс ..
![]()
баси якото
![]()
И ние в понеделник няма да учим.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
i moeto shte stachkuva ama sha karane po 1 2 chasa na daden..golqma ebavka
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
И в моето даскало стачкуват,но в понеделни ще ходим за 5-ти и 6-ти час математика и български![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Тзъ ... понеделник не сме да училище.Първоначално написано от chocolate`kiss
Казаха ни само да проверим дали няма някой изменник на стачката и примерно да имаме един час в деня
![]()
Memento moriendum esse!
ний пък в понеденик ще имаме само втори час - математика.....е все е нещо![]()
Нямя стачка за нас![]()
Не знам ама на нас ни казаха,че няма да учим може би цялата седмица.
Нямам представа ама се надявам,че ще се оттърва от тъпите входни по физика,математика,литерату ра и география,бляк...
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
pon ne sam na daskalo,ama trqq da otida v 13.00 da ni kajat za vtornik.....![]()
Just haters make me famous! εĭз
Абе незнам колко време ама снощи гледах Вълчев по бТВ и НТВ и тва той го каза "По всяка вероятност колкото дни е имало стачка ще бъдат изучавани през ваканцийте".
Има голяма вероятност да се съкратят според мен.Щом още нищо не са се разбрали![]()
Понеделник от 7 часа - 2 математика при зам.директ
+1 защото иначе ако не ходим ще ни режат от ваканцийтеПървоначално написано от chocolate`kiss
А нащо не стачкува и в понеделник пак съм на даскало....![]()
От понеделник започва безсрочна ефективна учителска стачка. Без споразумение приключиха и днешните преговори между министерството на образованието и науката и трите учителски синдиката в образованието. От КНСБ заявиха, че от понеделник 83% от училищата в страната ще стачкуват ефективно, като при детските градини този процент е 75.
МОН и учителите не се разбраха, стачка ще има
Учителите не отстъпиха от искането си за 100% увеличение на заплатите. В понеделник стачка ще има. Изчисления на министерството показват, че исканото увеличение ще струва на бюджета около 0,5 млрд. лева.
Да,но не точно всички учители,затова утре ще имаме един час математика ама пак замазваме![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
не ми се ясно защо стачкуват като е пределно ясно ,че повече от 10%,които им предложиха няма да получат...
ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452
Моето даскало ще стачкува. \/ За понеделник е сигурно, но за вторник и за другите дни не се знае, защото може да се постигне споразумение. Поне се отървах от входните по билогия и химия или по скоро се отложиха за след стачката, но докато стачкуваме трябва да преговоря учебника по химия и учебника по биология иначе за входните няма да знам нищо.
![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Eй, я спокойно! Говоря за 1АЕГ. Говорих вчера с един от учителите си и тя каза, че те щи се работят, тоест щеходят на работа от 8часа до 16, но няма да ходим ние(учениците!!!!) на училище. Според мен тази стачка не е хич на време и дори дацета могат да разберат, че за тази година в бюджета не е предвидено това увеличение- нищо няма да постигнат!Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
В моето даскало стачка ще има.Обаче не мога да разбера как на тея даскали не им стана ясно,че не може сега да се дадат половин млрд. лева за техните заплати.А пък даскалите,които не стачкуват са мн по-умни,защото те си получават заплати, пък другите нищо не взимат.
Именно! Това трябваше да стане края на миналата учебна година- да заплашат, че няма да издават дипломи на 12клас и да видим как ще спрат и прием във ВУЗове и как и заплатите ще вдигнат. Явно само ние си разбираме, че на никой не му пука за нас дали ще учим или не. Просто колкото и жалко да е, учителите не са шофьори- имам предвид, че от тях не зависи толкова много колкото от шофьорите. И в крайна сметка излиза следното: защо да уча висше химия или биология, като с едно средно мога да взимам по 1000лв на месец?Първоначално написано от SweeT_EscapE