- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жените кефят ли се на гейове?
Куенч, как ще ме сравняшваш - ай ем юнийк![]()
![]()
файнд_ми, радвам се да го чуя :Р Очаквай пощенски гълъб :P
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Всяка двойка по улиците ми се вижда сладка - независимо да ли са момче и момиче, две момичета...или две момчета. Също така мога да намеря нещо възбуждащо както в интимността мужду мъж и жена, така и между две жени или двама мъже. Освен това всички хомосексуални мъже, които познавам, са големи симпатяги.![]()
С две думи - радвам се на гейове също толкова, колкото на всички останали.
Ами честно да ви кажа въобще не са ми приятно но какво да ги правим като се обичат![]()
Ми.. зависи мн от гея.. ся някой са мн сладки и можеш да си лафиш за дрехи гримове , мъже хахах ..Но има някой мн досадни и прости тях не мога да ги понасям
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Аз имам много приятелки,които харесват педалите, защото според тях те са добри приятелки...![]()
![]()
![]()
![]()
-=Да я отвориш без да я боли,да я оближеш нежно вкарвайки езика си в тясната й дупка докато горчивата и течност се излее в устата ти...Каменица,мъжете знаят защо!=-
Аа,зависи.Понякога са много сладкиНо не и да гледам как двама мъже се целуват... Или по-лошо,да се е***
![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
geiovete sa gnusna kartinka...
Ein Volk, ein Reich, ein F
О, не!![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Противно до дъното на същината си казвам аз....
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не знам за вас,но странно дори за мен-харесва ми.Кефи ме да гледам две момчета да се целуват..е за другото...определено не....,ама за целувките-да.Е зависи от няколко неща-много е гадно да са някакви грозни или стари(имам предвид доста по-възрастни от мен),но ако са младички....оооо...
Доста съм зле,ама какво да се прави,хормони.
А това може да се дължи и на друго,ама това са подробности....![]()
Не отвръщават ме![]()
![]()
стрлано е противно
Не ми допадат.