- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ - много го обичам
ima edno mom4e mn go har nemoga da mu kaja 6toto oti har edno durgo momi4e neprekasnato me blokirva na skaipa ne izdarjam kakvo da napravq mnogo go love molq vi za spe6na pomo6t
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
не ,че нещо ма се научи да пишеш и не се прави на тъпаПървоначално написано от Sladkata_95
Второ щом те бликира явно си му неприятна и не те желае ,пък и щом си харесва друго явно не си му нужна![]()
95.. не, че годините са важни ама ти се държиш като дете.. порастни.. моля те!Първоначално написано от Sladkata_95
Първоначално написано от bawarec
всичко което мислех да кажа...Не се натрапвай защото може да му станеш още по-досадна.Остави го щом харесва другаа,ако те харесва няма да те блокирва от скайп и ще те потърси.
И за тфа се иска акъл да се сетиш
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
mersi na si4ki ama se pak ne mi pomognahte mn go love kakvo da pravqqqq
Виш сега искаш помощ в първия ми пост ще намериш!Първоначално написано от sladkata_95
![]()
Ако искаш пак помощ се научи да пишеш грамотно и без тези безмислени чуждици!
Момчето не те ЖЕЛАЕ НЕ ТЕ ИСКА НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАШ![]()
Намери си друго момче и действай с него![]()
Искаше помощ ето ти!
Ne6to ne moga da te razbera...Toi postoqnno te blokval v skype...i ti ne samo 4e o6te mu govori6 ami i si vliubena v nego!Ti mazohistka li si ili kakvo?Kato e takav liglio da te blokva bii mu 6uta!
Ами доколкото разбирам, ти си му показала, че го харесваш, но той явно не ще е и да чуе. Предлагам ти да оставиш нещата така.
ама аз само като го видя имам чувството че сум на седмото небе немога еи тай на да го забравя много е сладък![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не му досаждай, не те иска, не го ли разбираш?
Само не ми казвай, че си на 12 години...но пък тогава всичко ще ми стане ясно...
итс мастурбейшън тайм !Първоначално написано от sladkata_95
![]()
Че порастне бе, след 4-5-6 годинки .95.. не, че годините са важни ама ти се държиш като дете.. порастни.. моля те!
Как ш' дааш съвети на едно 10(11) годишно бебе бе !? Замисли се ти !!!Замисли се,че има и други доста 'ПО' от него!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tui 4e sum na 12 ne ozna4avaa ne nqmam nujda ot suvet
![]()
![]()
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< molq vi naistina imam nujda ot pomo6t
Порасни малко и се осезнай.Щом постоянно те блокирва значи не те иска.
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [img]http://line.world-of-love.ru/
28_82_1177963200_1_%C2%EB%FE%E1%E5%ED%E0+%EE%F2_0_ 0_2.gif[/img]
ми много ясно че ще го оставиш, явно не те харесва!Първоначално написано от DivoTo_KoTe
откажи се докато не си станала за смях
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ama vijte sq tva zabraih da go kaja toi me blokirva 6toto ne 6ta d amu kaja koi har kazva mi :kaji mi koi haresva6 ili 6te te blokna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти май не схвана какво искат да ти кажат всички в този форум.ТИ СИ ОЩЕ ДЕТЕ за каква любов ни говориш?!Нима си мислиш,че на 12 вече си намерила истинския човек за теб.Дори да е така... като те е блокирал и не иска и да знае за теб,защо продължаваш да тормозиш горкото момче?![]()
![]()
![]()
ми кажи му ве .................Първоначално написано от sladkata_95
ama ku mu kaja negovite fr 6te mi se podigravat
алтернативата е да гушкаш мечо и да си ревеш
ne go tormozq toi e poprinic dosta golqm otvorko i vsa6nost kam be blokne po nqkoe vreme me deblokva i sled tui sa6toto pakПървоначално написано от PoisoNGirL
ne go tormozq toi e poprinic dosta golqm otvorko i vsa6nost kam be blokne po nqkoe vreme me deblokva i sled tui sa6toto pakПървоначално написано от PoisoNGirL