.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: shetjrejkk

shetjrejkk

fgkfhllllll
    Аз мога!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ostavi q namira!sama si si vinovna,ako q obi4a6e kakto kazva6,6te6e da zareje6 vuprosnoto mom4e,no uvi,tq s pravo ti se surdi,az na neino mqsto ne bih ti prostila,izvinila si i se,dr nqma kakvo da napravi6,ostavi vremeto da re6i ne6tata...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

spored men greshkata ti e tam che ne si i kazala a puk tq ako naistina te obicha shteshe da se radva za teb kakto ti si se radvala za neq

Gab3t0o_
    taka e ...obache az ne mojeh da i kaja...shteshe da i stane gadny...apak i tq v vseki sluchai shteshe da se sardi...ako i kajeh predi da se hvanem shteshe da mi akje....molq te ne se hvashtai s nego(pri polojenie che i toi me iska i az negu) ako i bqh kazala sled tva shteshe da kaje...zashto go napravi ti me predavash...abee spored mene na neq sashto i e mn gadny i i lipsvam,...no inata i e po golqm ot vsichko drugo...nzzz ...vapreki vsichko mi e mn gadnyy i mn sam plakalaa..i sam i se molila i nishto...dnes v uch bqhme zaedno govorihme se motahme se....no ne kakto predi...sega sme prosto poznati i nz dali pak she sme fr..
    Аз мога!

Град
    По света и у нас :)
    Престани да пускаш теми само!!!!Ако търсиш отговор по форумите няма да намериш.
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

dhdhjjj
    Аз мога!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    аз нищо не разбирам за вас не знам

Животът е адът описан в Библията!

явно авторът няма нужда от темата си... заключвам я
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила