- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ам..вашето мнение ??
Емии..значи...вчера мн сериозно си говорих с една приятелка..тя е по-голяма от мене..и ся..като се замислих..мисля 4е наистина е така...плюс тва и аз съм го разбрала отдавна..не ми е ясно защо хора на по 12-13-14години говорят за любов...и аз като бях по малка[не казвам че ся съм мн голяма] прикаах на сички че мн обичам някои..така си и мислих де...обаче...не ми е ясно как може да казвам на някой че го обичам като след 1 месец ще съм го забраила..няма да го търся и така на татък..еми нз ама си мисля че не може да обичаме толкова мн хора..мисля си че разбираме обичта наистина когато станем на 19-20..явно просто когато ние ''обичаме''някой ние всъщност се привърваме към него и си втълпяваме мисълта че го обичаме..нз може да не е така..но...просто ...а да не ви гоеоря че има хора който го праят зарди ебането..ама то в тоя живот съм разбрала сичко е ЕБАНЕ и ЛИЧНА ОБЛАГА нищо друго...
неам думи, сори
Какво целиш с твоята тема?Да ни упрекваш?Има някои,които съзряват по-рано и по-рано осъзнават някои житейски истини.И преди да се караш и да нападаш младото поколение,можеше да използваш търсачката и да разбереш мнението на форумците без да повтаряш вече казани неща!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Аз съм на 14 и съм обичал истински ! какво от това че едни са по- големи ,
а едни по-малки ! Всеки обича по свой си начин ! Няма значение дали е истински или не ,важното е, че обича !
Не знам, знам само, че майка ми и баща ми са гаджета от 7 клас (от 23 години насам и са женени от 16 години насам) и все още много се обичат! Така че не можеш да кажеш, че е невъзможно да срещнеш истинската любов на 14...Първоначално написано от ivsity
![]()
Обичал ли си.Първоначално написано от imortallove
И аз обичам мама.![]()
thefreak, може би ако беше написано без правописни грешки + запетайки, нямаше да твърдиш..Първоначално написано от thefreak
yuyuto, ти чувал/а ли си за страха да не останеш сам.Първоначално написано от yuyuto
Тцтц, тва.. самовнушението е голяма работа..
Мама не я обичам ,споко, обичал сум момиче истински !! Не се подигравай![]()
След 10 години няма и да помниш.....................Първоначално написано от imortallove
Мечти мечти![]()
Да, на възрастта от 12-14 години според мен е невъзможно да обичаш.Може и да си влюбен, но обичта е наистина силно чувство, постоянно, което не изчезва за месец.
не можеш да слагаш всички под общ знаменател ........ има хора които се влюбват и по малки ..... има такива които въобще не се влюбват ...... колкото хора толкова ситуации
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
тука си в голяма грешка от 12 годишен до ден днешен съм лудо влюбен в 1 момиче а сега съм на 16 това според теб какво е любов или някаква прищявка както някой хора може да кажат.Първоначално написано от sasha_90
ми любов е ... любовта е относително понятие и не може просто така да казваме това е тфа не е любов. всеки си обича по различен начин ......Първоначално написано от ivakavlad
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
i az taka mislq! ne moje6 da kaje6 4e nikoi ne sreshta lubovta na 12 - 14 vseki e razli4en!Първоначално написано от kael
Еми то си зависи и от човека.Например сегашните 12 годишни деца си мислят че обичат и влизат в леглото с батковци.Първоначално написано от ivakavlad
Точно така е просто много мразя някои да ми каже на 12,13,14 години човек незнае какво е любов неможе да обича и тем подобни глупости ако става на въпрос има хора на по 19,20 години които незнаят какво е любов и никога не са испитвали такива чувства (лично познавам такива хора)Първоначално написано от kael
Честно да ти кажа според майте наблюдения които имам 12 годишните които обичат(или поне си мислят така) си падат по най-много 13-14 годишни и дори и немислят за секс искат само да са с този човек да се целуват натискат и тн. (което повечето го правят скришом защото ги е страх от другите да не им се подиграват) а отделно ако някои ги подмами това е друг въпрос тука вече играе ролята на морала на другият човекПървоначално написано от sasha_90
нямам думи, всъщност имам ама няма да ти ги дам докато не кажеш вълшебните думи.Първоначално написано от ivsity
![]()
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Първо въпроса е ,че само 12-13 годишните не можели да обичат,после явно се оказва,че НИКОЙ не можел да обича,щот сичко било ебане и лична облага
Последно?
![]()
тук гледам, че казвате, че 12-13-14 годишните не могат да обичат.. да, обаче всяко правило си има изключение нали![]()
Животът е адът описан в Библията!
+ 4e vseki obi4a po razli4en na4in,sledovatelno-priema lubovta razli4noПървоначално написано от MiMcHeToOo
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Защо говориш глупости бе момиче?! Какво си разбрала ти от тоя живот? Аз се чудя дали въобще си разбрала как се изкарва един лев, та тя за любов ми говори..![]()
♥ ♥ ♥
Имаше един такъв афоризъм: Глупавите от любовна мъка се стрелят, умните пишат стихове, а само най-умните не се влюбват...
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775