- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- програмни езици
спешно ми трябва някакъв друг програмен език освен паскал ... благодаря ви предварително
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Трябва ти за да го учиш или да го знаеш?Първоначално написано от Magnoliq'
C++,Visual Basic,Java,C#... скриптови Html,javascripts.. сърварни php.
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Не става много ясно от въпроса ти, какво точно ти трябва за този програмен език?Литература? Препоръки кой да почнеш да учиш? Компилатор за някой език?
извинявам се грешката е моя трябва ми литература за С++
Из нета или да си закупиш книжка? Има една на СУ, авторката е Магдалина Тодорова, книгата се казва Програмиране на С++, в две части е. Има и още куп др книги по книйарниците. Разгледай и виж коя те устройва откъм съдържание и цена. Има много литература и на английски, ако си добре с езика. Из нета също има мн инфо- пиши в гугъл С++ и само имай мерак да четеш!![]()
благодаря ви много просто не знам нищо за С++ а се окоза че ще го уча тая година ... още веднъж благодаря
а и може ли още нещо да попитам... от къде мога да си дръпна С++
Щом ще го учиш предполагам в училище, книгата, която ти казах май е подходяща, защото една моя позната от МГ учеше по нея. Имаше и еидн Практически самоучител на С и С++, също е добър!
ами и аз уча в МГ и ще ми се отрази добре благодаря тиако има нещо пак ще ви тормозя
![]()
пускаш гугъл по MinGW Studio и се хващаш здраво със СПървоначално написано от Magnoliq'
![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
DevCPP?
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
От къде си?Може да смъ съученици. \Първоначално написано от Magnoliq'
/
Incomplete..........