.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: проблем

проблем

пиша това от името на най-добрия си приятел...проблемът е следния:той си няма приятелка ,но има едно момиче с което спи и то вече доста време и днес ми сподели че както се изрази той "няма я тръпката вече" и иска да спрат казал и го е но тя не иска и да чуе моля ви кажете какво да прави ... благодаря ви предварително
    Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!

Град
    Inside the temple
    Няма значение, че не иска и да чуе. Къса я и толкова. Тя нищо не може да направи по въпроса.
    When I love, I love.

Град
    Плевен ..
    Щом той не желае да се е** с нея .. тя кфо може да направи! Нищо .. !Просто я реже и до там .. пък тя щом не ще да чуе да не го слуша бре ..

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Щом не иска повече да спи с нея,просто да спре да се вижда с нея.Ще и бъде гадно,но щом не иска да го чуе и да го разбере не виждам друг вариант.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Момичето наясно ли е с това,че той няма чувства към нея и че отношенията им са единствено сексуални,но не се обуславят на никакви емоционални устои
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

да зима револвера

Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Ми фани го де
    ///GEGEN NAZIS\\\

да тя е на ясно с това че отношенията им са само сексуални
    Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!

Еми тряа да са спрат да се виждат. Рано или късно тя ше разбере няма друг избор
    Ще дойде време да си отмъщавам и ти ще страдаш обещавам! Ще съжаляваш за болката която ми причини и със сълзи на очи ще казваш "Моля те ,прости"!!!

Re: проблем

Цитирай Първоначално написано от Magnoliq'
    пиша това от името на най-добрия си приятел...проблемът е следния:той си няма приятелка ,но има едно момиче с което спи и то вече доста време и днес ми сподели че както се изрази той "няма я тръпката вече" и иска да спрат казал и го е но тя не иска и да чуе моля ви кажете какво да прави ... благодаря ви предварително
    е той к'вото е трябвало да направи, го е направил... сега остава само наистина да спре... пък Тя да се оправя... аз не виждам к'ъв му е проблема на него... че тя не го оставя ли? ами ще се наложи да се примири... това е нейн проблем, не негов.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ква тръпка?С приятелката му или с тази с която спи?

той като не иска кво му е трудното да я отбласка и толкос той ако го иска ще спре не зависи от женалнието на момичето ...

Цитирай Първоначално написано от nblr
    да зима револвера
    +1

Re: проблем

Цитирай Първоначално написано от Magnoliq'
    еми отговорът е елементарен-нищо не може да направи щом той няма желание!
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ква тръпка?С приятелката му или с тази с която спи?
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    София
    Бе ако е непълнолетна ( не дай си Боже малолетна ) има кво да направи ама айде....
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си