- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем
пиша това от името на най-добрия си приятел...проблемът е следния:той си няма приятелка ,но има едно момиче с което спи и то вече доста време и днес ми сподели че както се изрази той "няма я тръпката вече" и иска да спрат казал и го е но тя не иска и да чуе моля ви кажете какво да прави ... благодаря ви предварително
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Няма значение, че не иска и да чуе. Къса я и толкова. Тя нищо не може да направи по въпроса.
When I love, I love.
Щом той не желае да се е** с нея .. тя кфо може да направи! Нищо .. !Просто я реже и до там .. пък тя щом не ще да чуе да не го слуша бре ..
Щом не иска повече да спи с нея,просто да спре да се вижда с нея.Ще и бъде гадно,но щом не иска да го чуе и да го разбере не виждам друг вариант.
Момичето наясно ли е с това,че той няма чувства към нея и че отношенията им са единствено сексуални,но не се обуславят на никакви емоционални устои![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
да зима револвера
Първоначално написано от N0Rull5
///GEGEN NAZIS\\\
да тя е на ясно с това че отношенията им са само сексуални
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Еми тряа да са спрат да се виждат. Рано или късно тя ше разбере няма друг избор![]()
Ще дойде време да си отмъщавам и ти ще страдаш обещавам! Ще съжаляваш за болката която ми причини и със сълзи на очи ще казваш "Моля те ,прости"!!!
Първоначално написано от Magnoliq'
е той к'вото е трябвало да направи, го е направил... сега остава само наистина да спре... пък Тя да се оправя... аз не виждам к'ъв му е проблема на него... че тя не го оставя ли? ами ще се наложи да се примири... това е нейн проблем, не негов.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
той като не иска кво му е трудното да я отбласка и толкос той ако го иска ще спре не зависи от женалнието на момичето ...
+1Първоначално написано от nblr
еми отговорът е елементарен-нищо не може да направи щом той няма желание!Първоначално написано от Magnoliq'
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Първоначално написано от sasha_90
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Бе ако е непълнолетна ( не дай си Боже малолетна ) има кво да направи ама айде....
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.