- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да я права?
Здравейте,
ще си споделя проблема с вас не, че много ще ми помогнете ама ей така като няма кво да правя.
Значи историята е следната. Запознах се с едно момиче от един град близък до моя по skype. Писахме си няколко дни и след това се видяхме. На мен тя хич не ми хареса. В смисъл като характер ми допадаше обаче на външен вид не. И след като се прибрах тя ми писа по skype че много ме била харесала. Аз и казах, че не ми е допаднала и че не може да се получи между нас но тя продължава да настоява да съм и дал шанс да се докаже и някакви такива. Реших да пробвам и се видяхме пак обаче нищо не се промени. Казвах и че харесвам друга че не искам гадже ама тя настоява. Пък ми е някакво гадно да я отрежа брутално демек да я блокирам и да спра да говора с нея да не и чета смс-ите и такива. Та кажете ако имате някаква идея как да я разкарам но по легално без да ставам груб?
ами измисляй симоже да й кажеш, че ходиш с друга... и имаш наистина някфи чувства към нея.. и съответно не би я зарязал и не би и изневерил.. и че можете да си останете само приятели
Ееееми ако наистина не искаш нищо да имате и кажи, че си си намерил друга приятелка примерно...![]()
![]()
Пък и нали сте от различни градове? Кво ти пречи да я отрежеш гадно? Кофти е, ама упоритите сами си го просят като не разбира от намеци...
няма начин
докато не й кажеш "ей, прасе, изчезни" ще досажда
Опа забравих да кажа една важна подробност от различни градове сме обаче тя учи в моето даскало понеже в нейния град няма такова даскало. И така не мога да и кажа че съм хванал друга шото ще разбере.
подкрепям напълноПървоначално написано от babity
Освен да я блокираш, друг начин не виждам...
Ти ясно си й казал, че не я харесваш, а тя настоява, въпреки това не се отказва![]()
прати и вирус по скайпа да и се форматира харда и скайпа да съ преебе и нема ти досажда![]()
ti po brutalno ot tva nadali moje6 da q zaebe6
абсолютно.. Th3MaN не ти завиждамПървоначално написано от 182+44_4adel
тряя да си груб няма как просто..
Мдааааааааааааада я отрежа брутално демек да я блокирам и да спра да говора с нея да не и чета смс-ите и такива![]()
![]()
най -лесно е да й кажеш че имаш нова приятелка и готово
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
а ко не я напсувай и да си затваря устата
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
mi kato prodaljavash da si chatite da i chetesh sms-te i t.n i davash mojebi nadejdi che moje i da q haresash.nai dobre q otreji napravo.kaji i che ne q haresvash ne iskash da imash nishto obshto s neq i t.n prosto skasai vsqkakva vrazka s neq i tolkova ignorirai q shtom ne razbira ot nameci
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Спираш да й пишеш. Или си разменяте само по едно 'Здр' и толкова... след като си й го казал, ми се струва доста глупаво от нейна страна да продължава да настоява, но тя си знае...
Не я блокирай в скайп, продължавай да й четеш смс-ите, но не им отговаряй... накрая тя ще се примири... к'во да се прави.. щом не разбира от дума...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хич не й обръщай внимание, щото като й обръщаш, ще те тормози още повече.. Не знам, тва девойче явно от дума не разбира, затова с действията си трябва да покажеш, че не ти е приятна..![]()
You are broken, I can fix you...
Ми като не разбира от добро давай с лошо...като е нахална и не разбира от дума - блокирвай я и готово...ако в училище те притеснява и вдигни един скандал и толкоз...иначе не виждам ко да направиш..![]()
![]()
+1Първоначално написано от sasha_90
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
6tom kazva6 4e ima gotin harakter,ne q reji taka gadno!!!
6e si ostanete fr no pyrvo i izqsni 4e ne q obi4a6! mislq 4e taka 6te e nai dobre i za dvama vi-i ti 6te si ima6 dobyr fr a tq 6te si ima tebe,vypreki 4e ne q obi4a6,za neq i tva e ne6to!!! ;]
adi veselo!i se opravqite! 4a0 vi deca! ;]![]()