- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам много едно момиче, но е срамежлива
Hora ima edno momi4e , koeto ujasno haresvam , no e mnogo sramejliva.Kogato se opitam da q zagovorq se iz4ervqva govori si pod nosa i nikoga ne me gleda v o4ite. Motae se samo s dve momi4eta i ne go vori s nikoi. A e mnogo gotina i nz kakvo da pravq . Daite savet kak da q predrazpoloja plsss.
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
На бас, че всичко ще си каже!!!Първоначално написано от N0Rull5
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
такива ги напиват и отпушват физически и душевно по купоните
там ти е шанса
хмммм......това е наистина трудно, и все пак защо не поговориш с някоя от приятелките й? може би до някаква степен ще помогне, разпитай за нея или нещо таковаами....успех
![]()
Момиче съм
и кво й харесваш??![]()
гъзО!Първоначално написано от fti4ka
Пробвай да навлезеш в нейната компания,сприятели се с приятелките и,все някога трябва да се отпусне.Пък и щом се изчервява,може да изпитва нещо към теб.Знае ли човек...
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ами ... Можеш да поговориш с приятелките и ,и те по някакъв начин да я накрат да чуе това ,което изкаш да и кажеш ...... е от мен успех![]()
Моеш да я свалиш по 2 начина :
1 - с тухла 4-ка
2- с двулитровка бира![]()
Тя май те харесва, друго не знам какво да ти кажа...![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Говори с нея, опитай се да се сближите. Говори и с приятелките и', може да ти помогнат.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Доста сложна ситуация опитай се по всякакъв начин да говорите на каквато и да е тема след време ще се отусне, но ако нямаш възможност тогава ако знаеш кога си тръгва от училище или кога излиза и тн. направи се че сте се срещнали случаино говорете за нещо независимо за какво(училище, музика, филми) змисли нещо и ако тогава не се отпусне пробвай с приятелките и
Трябва да я предразположиш! И тя е като другите,само дето не дава израз на емоциите си пред по-непознати, вероятно! Гледай да я разсмиваш и да се държиш приятелски с нея,пък дано се отпусне! Н иначе какво да ти кажа! А от къде я познаваш?
shake me baby
ROFLMAOПървоначално написано от BAYO
![]()
![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ми тя те харесва просто се страхува да не я отблъснеш може би! поговори с нея насаме и направо я попитай да излезете някой път!освен тва на колко сте години?