.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    kolamaska
    Guest

Косми по дупето

Здравейте, имам приятелка, която направо изпада в истерия и ме помоли да напишем тази тема тук във форума анонимно, тъй като тя има акаунт тук, но не иска да се издава.
    Но това не е важно, отклонение стана.
    Значи тя има косми по дупето, разбирайте цялото дупе, които надминават допустимите граници тъй да речем. Пита за съвет в кое студио да иде за да й ги махнат без да я е срам, нещо от тоя сорт. Или каква кола-маска да използва. И такива неща. Как да се справи с това.
    Очакваме подигравки от простаци, но най-вече смислени отговори от умни и разбиращи хора. Благодарим ви двете предварително!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има много такива теми.Може й да си ги обръсне,но с кола маска ефекта е по-дълготраен.

Ами да си ги махне с кола маска
    Ще дойде време да си отмъщавам и ти ще страдаш обещавам! Ще съжаляваш за болката която ми причини и със сълзи на очи ще казваш "Моля те ,прости"!!!

Супер фен
    Град
    Венера
    Koла маска на място което да е извън квартала, за да си е е спокойна, примерно.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Да иде на студио - няма от кво да я е срам, те тия момичета дето правят там коламаските са се нагледали достатъчно на косми.
    Първо ще й махне космите отпред, после ще я накара да легне по корем и с двете ръце да си хфане бузите на дупето, за да може оная мацка добре да й махне космите.
    Срам, не срам - красотата иска жертви!
    За има няма 10-15 минутки няма да има косми на ануса 2-3 седмици.

Пък като я е срам - нека си седи с космите бе, мислиш ли, че на някой му пука, осфен на нея...

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Да иде на студио - няма от кво да я е срам, те тия момичета дето правят там коламаските са се нагледали достатъчно на косми.
    Първо ще й махне космите отпред, после ще я накара да легне по корем и с двете ръце да си хфане бузите на дупето, за да може оная мацка добре да й махне космите.
    Срам, не срам - красотата иска жертви!
    За има няма 10-15 минутки няма да има косми на ануса 2-3 седмици.

Пък като я е срам - нека си седи с космите бе, мислиш ли, че на някой му пука, осфен на нея...

+1

и аз сам на това мнение

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    дa си направи кола маска.И стига с тези теми за косми!
    +1

Аха... "една приятелка" знаем ги тия лафчета
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Аха... "една приятелка" знаем ги тия лафчета
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Супер фен Аватара на bEbsI
    Твойта приятелка не е първата нито ще е последната,която има косми на дупету,за т'ва да иде в някое козметично студио то т'ва им е работата на хората от какво ще я е срам недоумявам.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

или кола маска, или да иде в някое студио, където правят лазерна епилация, но това ще е по-скъпо. Но в никакъв случай да не ги бръсне, много е тъпо Аа, и няма от какво чак толкова да я е срам, козметичките в тези места са виждали косми навсякъде.
    SMILE FOR ME NOW

Да не се бръсне!!! После ще я питам как ще си седне на това дупе! Кола маска !
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Цитирай Първоначално написано от Ruskia1936
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    дa си направи кола маска.И стига с тези теми за косми!
    +1
    CoRrEctEd bY aB-uSeR
    точка 11 от правилника
    y0u cAn l0oSe mUch m0ney f0LLowIng a gIRL, bUt cAn't lo0se a gIRL f0LLowIng mUch m0ney :B

http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си