.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

е ка може сеа такова нещо

ne moga da razbera sea kak moje taka zna4i dneska s moq priqtel 6tqhme da go napravim za parvi sefte ima6e lubovni igri glyposti tam sigyrno abe i az nz kolko ama mnogo i kato da go vkara i ne moje celiq , vikam si bahti raotata bati 4ydoto xaxaxaaxaxa ama ne ne e i za smqh , ta nz moje li da mi e takava vaginata ta da ne moje da go poeme celiq ili az taka si mislq ili moje bi ne sam bila dostata4no vazbydena ne sam i az mn sigyrna 4e bqz dostata4no ama kakto i da e . ako moje nqkoi da mi otgovori 6te sam my blagodarna 4e mi e mn interesno :P mersi pak

абе много е тъп твоя приятел просто

сигурна ли си че ти го е фкарал в путката

Повече от фен
    е ка може сеа такова нещо

Цитирай Първоначално написано от h0s7
    сигурна ли си че ти го е фкарал в п****та
    ххахахахахххахаахахахха no comment !!

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    божке ле.поредната БЕЗсмисленна тема

т.9
    кремчето

Голям фен
    И на мен първите няколко пъти (не само първия) ,не ми влизаше целия,но после се поот пуснах и сега сичко е наред :P

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Нормално е при първия сексуален акт,проникването да е по-трудно. Другия път нека приятеля ти се постарае да те възбуди повечко.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Re: е ка може сеа такова нещо

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne moga da razbera sea kak moje taka zna4i dneska s moq priqtel 6tqhme da go napravim za parvi sefte ima6e lubovni igri glyposti tam sigyrno abe i az nz kolko ama mnogo i kato da go vkara i ne moje celiq , vikam si bahti raotata bati 4ydoto xaxaxaaxaxa ama ne ne e i za smqh , ta nz moje li da mi e takava vaginata ta da ne moje da go poeme celiq ili az taka si mislq ili moje bi ne sam bila dostata4no vazbydena ne sam i az mn sigyrna 4e bqz dostata4no ama kakto i da e . ako moje nqkoi da mi otgovori 6te sam my blagodarna 4e mi e mn interesno :P mersi pak
    ми приятеля ти е N00В страшен даже хахахаха
    ///GEGEN NAZIS\\\

Супер фен
    ako tova ti e bil parviq pat savsem estestveno e da ne vleze celiq,nau4i se kak se pi6e izre4enie
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    LuNaTa
    mi za 1 pat ti e bilo ...kak iskash da ti vleze ..ei tei lesno bez problemi est che shte e po trudno da vleze celiq..bahti temata
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Незнам к'ва ти е вагината..и приятеля, ама знам к'ва си ти-тъпа простачка
    Доказателство:
    vikam si bahti raotata bati 4ydoto xaxaxaaxaxa ama ne ne e i za smqh , ta nz moje li da mi e takava vaginata ta da ne moje da go poeme celiq ili az taka si mislq

майчицееее...малоумна работа ей

taq gram ne se e pointeresuwala i obrazowala predi da se metne w legloto..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си