- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е...?
vqrno li e 4e kogato mom4etata otvarqt devstvenica gi boli? ako da kak moge da se namali tazi bolka?
Заглавието трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
че е вярно, е вярно....а за това как да намлим болката незнам![]()
ne6to ne mojah da razbera kkavo pita6 dali momi4eto go boli ili mom4ero malko me samnqva 4e mom4etata gi boli nz![]()
Тъй като си писал малко неясно, не можах да разбера много, но ако питаш дали момчето го боли - не, не го боли. Момичето, обаче, го боли.
Можеш да намалиш болката като бъдеш по-внимателен, не бързаш и се водиш от нейното държание - ако видиш, че почне много да я боли (предполага се, че ще си проличи по изражението, звуците, които издава и т.н.), просто намали или спри.
Казват, че ако я отвориш с пръст, боли по-малко. Не съм го правил и не мога да ти кажа със сигурност, но може и да е вариант...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
az sa6to znam,4e q ima tazi bolka pri sex s devstveno momi4e,moje6 da nali6 bolkata s po-golqmo ovlajnqvane ot strana na momi4eto,koeto 6te re4e da q vazbudi6 maximalno ili pak izpolzvaite lubrikant![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
mi ne go pravi s devstveni i nqma da te boli..mn e prosto nali?
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
ако я захвърли как ще я отвори ???Първоначално написано от N0Rull5
по-добре е да и отреже ръцете и няма да я боли
Мълчи уа критйен !!!
Ако отвориш едно момиче с пръст то със сигурност ще я боли по-малко.Също кое помага е когато момичето е възбудено.Френската любов също е една идеяПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
при всеки си е различно.. има момичета дето не ги боли ..
Животът е адът описан в Библията!
![]()
![]()
![]()
К'во да ги боли момчетатадесния косъм на лявото гъзобузие ли?! о.О