- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- със или без......
Ами зависи ..... Ако си на купон и има много хубави момчета е по яко ебз защото можеш да пофлиртуваш на воля , но попринцип е много по-яко със защото винаги имаш с кой да говориш на чие рамо дапоплачеш , и най-важното кой да обичаш![]()
i az sam taiПървоначално написано от cherinka
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
mn qsno 4e s1sssssssss![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Честно казано сега съм в такава възраст,когато и със и без си има своите предимства,така че не мога да направя точен избор...Но мисля че като цяло да знаеш,че някъде там някой мисли за теб,отделя голяма част от вниманието си само за теб,грижи се за теб,няма търпение да те види и т.н. е по-приятния вариант.![]()
без![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Със по става.Защото все още я обичам безумно![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Преди да тръгна със сегашното ми гадже си мислех, че ми е по-добре сама, но вече не мисля така...хубаво е да знам, че има кой, да ме гушка, но сега той заминава за сф и нз какво ще правя без него![]()
мхм и на мен... нз дали мога още да обичам просто... и ся кат се замисля маи по добре ми е без - и остаам изцяло при приятелите защото те са вечни а любовта краткаПървоначално написано от cherinka
Ае аз ... незнам и на мене как ми е по-якоКато си нямам приятелка... редовно се зарябвам с момичета... флиртуваме... правя си секс със различни момичета... даже и с бивши приятелки
Ама пък ми става още по-яко като си представя и като се сетя за някой друг месец назад... да излизам по магазините с приятелката си... да си я държа за ръка, да си я гушкам, да има винаги кой да ме разбира.... такиа работи
Кот даде Господ
![]()