- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя, за да тръгна с нея?
ТАЗИ ГОДИНА СЕ ПРЕМЕСТИХ В НОВО ДАСКАЛО И ТАМ ВИДЯХ ЕДНО МНОГО ХУБАВОО МОМИЧЕ. ВЕДНАГА ПОЧНАХ ДА ГО ЗАРИБЯВАМ ,НО НЕСКА РАЯЗБРАХ ЧЕ СИ ИМА ПРИЯТЕЛ И МИ СТАНА МН ТЪПО КАКВО ДА НАПРАВЯ ЗА ДА ТРЪГНА С НЕЯ
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Нищо. Явно е заета... по-добре си намери друга![]()
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
или това или изчакай да скъсат ама не се знае кога е това
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
ко да направиш ми НИЩО ... хората явно се обичат намери си друга ...Първоначално написано от Анонимко
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
точно такаПървоначално написано от kael
![]()
Няма по-долно и егоистично нещо от това да развалиш една връзка
"Нищо" мн точно казано,при условие че момичето е заето това е единственното което мога да те посаветвам,да не се занимаваш с нея.Мн е глупаво да се намесваш в една връзка.Първоначално написано от meaningless
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
+1Първоначално написано от meaningless
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Пречукай гаджето и тръгни с нея![]()
Чужди жени не се закачат! Ако скъсат тогава може да правиш нещо.
Идея си нямаш колко бъркаш има много по долни неща...но да трябва да си егоистиче идиот за да го направиш...Първоначално написано от hungry_vampire_f
А по темата пич най-добре като станеш малкоо по голям демек след 2-3 годинки тогава занимавай хората с тебе шот си мега малоумен за д искаш да го направиш а върха на нахалстовто ти не е че питаш ДАЛИ да го направиш а КАК да го направиш...R.I.P. НАЙ ДОБРЕ...
Каниш я на кафе, сближавате се и продължаваш да демонстрираш симпатиите си към нея. Ако тя не показва същото отношение към теб, се задоволяваш с позицията "приятел" - очевидно момичето държи на гаджето си. Ако обаче откликне, явно връзката й или не е стабилна, или не я задоволява...и можеш да се надяваш, че в някакъв момент ще се опита да бъде по-щастлива с теб.
Какво сте се разпищели всички.Гаджета не се крадат. Но всеки има право да се бори за това, което желае. А пък момичето ще направи своя избор - приятеля си или нещо ново.
Eми нищо не прави, тя е направила своя избор.Не иска да е с теб, примири се.
Единствния хубав пост в цялата тема...кво да се примирява...това че си има гадже не значи че пича може да е по добър от него така ли ?Първоначално написано от Barbie
Пич,щом искаш момичето значи трябва да се биеш до край за него,иначе просто не те заслужава...кво като си има гадже,да не е женена...пробвай се пък квото стане![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
Даммм и при мене имаше такъв нек'ф филм .. тъпо е, ако си хилав да се занимааш с чуждо маце.Последния който зарибяваше приятелката ми........е преди месец излезна от болница...![]()