- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно гърдите...
Гърдите са ми горе-долу големи,но някак си са отпуснати и мекизнам,че всяко момче ще предпочете да са по-твърди и за това се обръщам към вас.Моля ви,кажете по какъв начин може да си стегна гърдите?
fitnes....
Фитнес !? Въпреки че няма смисъл от това ! Ако някой те обича истински , това няма да по притеснява изобщо ! Дже няма да обърне внимание на това !
напъхай ги в подходящ сутиен и ще изглеждат супер
Собственост на Canis_Dirus
всички гърди са меки, освен мъжкитеПървоначално написано от Technof@n
според мен девойката се комплексира за глупости
Е много е ясно,че като са ти малко по големи гърдите.. ще са мекички...
А можеш да ги постегнеш с кремове... на Avon има мн добър.. винаги след като се изкъпеш с студена вода ги понамокри.. защото топлата мн вреди на кожата.. и ходи с сутиени... мн е важно.. това е от личния ми опит![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
бившето ми гадже можеше да си ги движи баси мускула вадешета по въпроса,ходи на фитнес ако имаш възможност.
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
и аз мога
да не мислиш, че е кой знае ква философия...![]()
беше доста възбуждащо бих казъл....Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
momi4e da si marda gardite?!
![]()
просто стягаш и отпускаш мускулитеПървоначално написано от vodolei4e_m
както вече казах - нищо особено
Това,че някои момичета имат по-твърди гърди,не означава непременно,че и твоите трябва да са такива.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
е,то не може хем да са големи,хем твърди освен ако не са силиконовиама споко-не е болка за умиране
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
+1Първоначално написано от marakuq_baby
Само се вайкате за ПЪЛНИ глупости![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Но има и такива,които харесват меки.Т.е. не се притеснявай от гърдите си.Когато някой се влюби в теб няма да обръща толкова внимание на тях отколкото какво има в главата ти.
90% от гърдите е мастна тъкан, така че те винаги са меки. Но че са отпуснати...е проблем. Ако искаш да ги оправиш - операция. Или пробвай с упражнения...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
мда точно тва мисля и аз, че трябва да направиш..Първоначално написано от X-taZ
normalno e po-gol gardi dasa po-uvisnali ot standartnite malki bust4eta!
vsa6nost spored men samo uprajneniq 6te pomognat raznite kremove sa mn gol glupost(osobenno na AVON)no v kraina smetka ne e koi zn kakav problem
obi4am moeto milo
Само с операция...незнам дали може с някакви кремове или упражнения. До колкото знам гърдите се поддържат единствено от кожата, която е еластична...![]()
Ако дигаш лост за лежанка(около 20кг) през 2 дни и по принцип ходиш на фитнес ще ти се стегнат циците. Ако не стане така - оставаш си дойна крава /njoy
Увиснали цици![]()
Ходи да ти ги повдигат че е много гадно... по-гадно и от липсата на цици
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
ne razbiram kakav e problema... i moite gardi sa prekaleno meki no estestveno pri4inata e 4e imam golqm byust i to dosta golemi4ak... ne se pritesnqvai 6to imam po golemi gardi tva 4e sa meki i malko otpusnati ne e 4ak takav problem daje na nqkoi im haresva.... priqtelq mi naprimer mn obi4a da si lqga na meki4ko![]()
"Тия гърди са малки, ония са големи, тез са много меки, онез не ми харесват..." - претенции такива! Женските гърди по начало са си красиви и съблазнителни - във всякакви форми и големини.
Мацка, не се притеснявай - бас ловя, че нищо ти няма на бюста. В един хубав сутиен и с едно щедро деколте ще са трепач. И е нормално да са мекички - това все пак е плът (пък и `Death`Whore`` поясни какъв е
"състава" на женските прелести). А пък гаджето ти ще се радва да има какво мекичко да пипне, да погали... (ако притеснението е за естетическата стойност на гърдите ти в съблечено състояние).
Ето все пак статийка за поддържане на бюста:
http://www.sibir.bg/blog/Emerald/?ta...80%D0%B4%D0%B8