.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    амели'
    Guest

какво ли правя всъщност??

здравейте!
    пиша ви защото искам да си изплача мъката..
    става въпрос за чувствата ми.
    преди известно време се запознах с едно момче, което в началото не създаваше никакви по-специални емоций в мен..
    общи познати.. еднакви интереси... постепенно аз опознах това момче и започна да ми става се повече и по-приятно в неговата компания...
    минала седмица го засякох по случайност в един клуб и още с виждането му почувствах онова чувство.. на пеперуди в корема.. стана ми доста странно... осъзнах че го харесвам и то доста... напоследък постоянно мисля за него (все повече и повече....)
    ето го и проблема: той си има сериозна приятелка.. от доста време, не мога и да си помисля за нещо по... с него
    направи ми впечатление че при последната ни среща ( а именно в клуба) той ме прегръщаше докато си говорехме, държеше ме за ръката преплете пристите си с мойте и дори не искаше да си тръгвам настояваше да остана при него... все пак той може да ме възприема приятелски, но аз него не и на всичкото от горе е доста сериозно обвързан.... не искам той да изневерява с мен не е редно, а от друга страна толкова много го желая... какво да правя помогнете ми

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    да изчакаш още малко.. явно има повече от приятелски чувства към теб..

Купи си пистолет на черно и застреляй приятелката му

може би просто не ти е писано да го имаш... съжалявам по някога стават и такива неща... а можеш и да опиташ да поговориш с него на тази тема, защото той найстина може и да има нещо повечв от приятелски чувства... ако не е така... ще има и други
    I would call you up every sunday night
    And we'd both stay out 'til the morning light
    And we sang, "Here we go again"
    And though time goes by
    I will always be...

Това че си има приятелка не значи че няма симпатии към тебе

ПП: Спи ми се и затва ще минеш само с 1 изречение :>
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от nblr
    Купи си пистолет на черно и застреляй приятелката му
    ^_^ после ми дай обаче на мене пистолета и аз дагръмна някой =P

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нищо не прави.Не се занимавай със заети момчета.

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Като че ли пасивността е най-добрият ти избор в случая..Ако трябва да тълкувам неговото държание то аз си го обяснявам така - в отсъствие на приятелката му той леко си позволява да прави малко по-странни жестове, да показва по-различни емоции и т.н. , но това се дължи (поне според мен) на това, че в една връзка трябва да има някакво разнообразие и ако приятелката му не му я предоставя, то тогава той си го прави по този начин като общува с момичета (и аз съм бил така).. Това не му пречи да я обича и да си държи на връзката..просто от време на време се отклонява..Не прави нищо..изчакай - как беше "любовта е като песен да пееш, но няма песен без край" .. Рано или късно и той ще остане сам и тогава най-много ще има нужда от някого до себе си - защо това да не си ти..Бъди пасивна засега и помни, че за да имаш ангелски характер трябва да се въоръжиш с дяволско търпение..Успех
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Град
    *Counting down the days 'till I will find you there…I don't care as long as I, I get there with you*
    ами... все пак.. тези малки жестове които описваш.. може би не си му безразлична, но найстина е по-добре да не предприемаш някакви действия от твоя страна, изчакай да видиш първо какво той ще направи, дали нещата ще имат развитие от негова страна

˙·٠•● Obi4am te mishe! ●•٠·˙

izchakai da mine malko vreme , ako neshtata prodaljavat taka , znachi momcheto izpitva neshto k1m teb , a dali po natatak nqma da zareje priqtelkata si i da si ti s nego ? moje da se e vlubil v teb , koi znae :P
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Имал сериозна приятелка, ама ти държи ръката, прегръща те и тн?!

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    ей и аз с мойта приятелка се прегращам и и даржа ръката ... а няма да ви кажа ако видите двама приятели просто няма да познаете че не ходят....... и той може да я приема така =P

зависи от много неща.... сама трябва да разбереш какво става
    music pulls me in a big black hole. I would like to tell you more but there are no more words to say!

I have to leave you now, the music takes me away

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от kael
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    ей и аз с мойта приятелка се прегращам и и даржа ръката ... а няма да ви кажа ако видите двама приятели просто няма да познаете че не ходят....... и той може да я приема така =P
    верно е тва

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си