.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен Аватара на oTPoBHa

мисля, че съм параноичка ..

хора.. не знам кЪде да си пусна темичката, не знам дали тфа е подходящия раздел, 'шото става дума за една много, много гадна ситуация . . супер кофти преебах един човек.. смисъл такъв, че трябваше да отида на едно място.. така де.. среща .. и закаснях ... с някви шибани 10 минути :/ човекът, разбира се, го нямаше.. сигурно се е обидил, щото ставаше дума за нещо много хубаво.. но и много важно, а аз обещах че ТОЗИ ПЪТ няма да закъснявам.. и мамка му, ПАК закъснях ! защо ли винаги става така.. всеки път преебвам хората .. много ми е шибано.. въобще незнам как да си разпределя шибаното време , че да ми стигне за всичко. и кво? после се аз го лапам , щото просто в последния момент винаги изниква нещо, което трябва да свърша, времето минава сякаш за една секунда и.. вече е станало часът, в който ТРЯБВА да съм на даденото място, а аз все още въртя гъза и правя някакви странни неща, и аз даже не знам какво точно правя, но понякога тези неща наистина са важни, и трябва да ги свърша. щот после.. пак няма да ми стигне факаното време. набирам по телефона.. "Ще закъснея.. съжалявам, братле, че и този път се получи така.." и кво? Вече почти знам реакцията отсреща, пак онова провлачено "Ееееемилииии! Пак ли ще закъснееш..................!?!?!" Какво по дяволите..

Та да се върна на темата - тая работа стана вчера, на 21 септември .. и оттогава никъде не съм виждала въпросния човек, а обикновено се виждаме.. Сега ми е абсолютен шит и някакси срам ме е да отида при него и да се извиня.. или вобще какво да направя? Той доста се е засегнал, повече от очевидно е. Не знам как да му обясня, че неточността ми е в кръвта.. Та пускам тази тема, защото просто не знам какво да правя. Не искам да оставям нещата така.. Мисля си и за това - защо по дяволите не ми стига времето? Аз никъде не мога да стигна навреме. Сутрин за училище - закъснявам, за рейса - закъснявам, за репетиции - "Извинете, закъснях!", и затова не си уговарям срещи с хората защото ПАК ЗАКЪСНЯВАМ ! Например, колкото по-рано започна да се приготвям, толкова повече време ми отнемат приготовленията. Ако пък започна да се оправям навреме - то е ясно, ще закъснея заради това, че не съм почнала по-рано. Недай си боже, да изляза в точното време и час от къщи, все ще се намери нещо, което да ме отклони от пътя, да ме разсее достатъчно, че да изгубя представа за времето и ПАК ДА ЗАКЪСНЕЯ. Темата е доста дълга и може би повечето няма даже и да я прочетат, но много имам нужда от съвет за ей тия неща.. все пак който прочете това бих се радвала да напише едно-две изречения .. ще са ми от полза ае

аз съм същата винаги закъснявам за някъде но после се извинявам на хората кво да се направи мн съм неорганизирана
    Iskam sylzite da budat ot kruv Iskam da kusam ot ustnite plut Iskam leglo v prusta Iskam lubov sled smurtta

и аз така закъснявам почти никога не съм там на време с малки изключения
    а за проблема незнам много хора са така
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Еми найстина опитай да си организираш времето и да не закъсняваш,не позволявай нищо по пътя да те отклони от предстоящата среща и така...Аз лично мразя да закъснявам страшно много и затова се оправям 30минути по-рано ..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Ха.. мерси за мненията все пак.. колкото и малко да са. изглежда аз съм единственият човек, който има такъв проблем.. но все пак мерси

Абсолютно същият проблем имах или по-точно имам и все още,винаги ще се намери нещо ,което да ме отклони от пътя или забави,но френдовете са ми свикнали и затова обикновено идват 5 мин по-късно ,а и те понякога закъсняват,но това се случва изключително рядко.За училище не закъснявам ,просто защото училището е много близо до нас и като тръгна в последната минута бягам като обезумяла,но все пак влизам прилично на време.

Най-мразя някой да ми закъснява Аз самата съм адски точна,даже ходя по-рано и наистина,като си такъв,е много досадно да чакаш. Но ако е някой приятел,който знам,че закъснява,просто му казвам с 15 минутки по-рано и току-виж дошъл. Не се панирай толкова,кажи на приятеля си,че се опитваш да се промениш,но не става толкова бързо и че съжаляваш и ще се опиташ да се поправиш. И следващият път просто го направи-не е чак толкова сложно! Наистина е въпрос на организация,наложи си го и ще успееш! Какво толкова!?
    Look deep inside me ...

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Много мразя някой да закъснява и да стърча като чучело.Немога да си разпределям времето.Правя си планове,но почти винаги се преобръщат.Иначе някой ако закъснява седа и чакам до 20-30 мин и след тва изпушвам.Ако ще акъснея в рамките на 10на мин се обаждам.Ама съм много точен ако става въпрос а автобус всместо да хващам препълнените отивам 30 мин по-рано на спирката и си го хващам.Слава богу ако закъснея за автобуса(без право на грешка) той закъснява също

Права си за по-ранното приготвяне.При мен колото по-рано искам толова повече се забавям,защото се отнасям и гледам всичко да ми е на 100% до най-малката подробност

ами да.. и аз мисля, че е лесно. ама не успявам никога.. обяснила съм, на повечето ми приятели, че съм си такава и те ме знаят. ама с него се знаем отскоро.. абе ше опраиме хаха

vs zakusnqvat (malko ili mn) ma ne razbiram za6to da si paranoi4ka!?
    Children are lovely, before they get ugly
    and learn to do bad stuff.
    Flowers are pretty, before they get shitty
    and they rot and turn to dust.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    А аз почти винаги подранявам и мн се дразня като закъсняват

Град
    София
    мразя хора ,които заксъняват..

говори ми, говори... аз съм същата апф.. голямо туткане... но т'ва май го прихванах от приятелките ми..
    едно време бях изкл точна по срещи, даже съм и подранявала.., амааа те като започнаха да закъсняват с 10-15-20 минс.. и то се убиваш от чакане... после реших, че и аз така ще правя 'уж да ги накажа, да видят какво е неприятно', 'щото те от дума не разбираха... пък 'уж и те се стараеха', ама да... голямо 'старание'...

и сега тотално като си разбърках режима ми е трудно да не закъснявам... амааа то и приятелите ми не са се променили, пък и май вече ми свикнаха, но определено не е хубаво

а ти се извини на този, с когото си имала среща... няма от к'во да ти е неудобно, все ще трябва да го направиш така или иначе... по-добре да знае, че си си осъзнала грешката, а не че се 'криеш' вдън земя...
    мен по-скоро това би ме обидило повече, отколкото ако някой закъснее 20минс повече дори от мен...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

съвет не мога да ти дам, щото не знам какъв, но да ти кажа имам една приятелка която е абсолютно същата като теб....все закъснява, все не й стига времето и е доста изнервящо !!! Ама адски изнервящо, така че се постарай, щото никак не е приятно. По принцип и аз си падам "бутни колиба" и затова винаги се приготвям от рано, щото си се познавам. Майка ми винаги ме е бъзикала " Ти ако се туткаш толкова много и без гадже ще останеш"....

мухаха.. ами отде да зная бе. може би ме гони параноята или аз просто прекалено се филмирам с моите закъснения. и двете са по малко верни. а аз че съм несериозна - несериозна съм, че съм блейка - блейка съм, че не си изпълнявам обещанията - не, тфа са непознати думи за мене.. хаха трябва да променя заглавието на темата
    "Всеки закъсняващ да пише тук" аххаха

п.с. някои хора сме си просто toujours en retard - завинаги закъснели (в буквален превод от френски )

ne se vprqgai az sam sashtata moga da se opravqm za sreshta sas chasove i nakraq est pak zakasnqvam.kakvo da se pravi jeni sme i ni trqbava dosta poveche vreme xxaxaax
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Аз също,купи си часовник

i az vinagi zak1snqvam s 15-20min..a kato zak1snqvam pra6tam sms idvam iz4akaime ili ne6ty takova za da ne si tr1gnat..a p1k za toq 4ovek prosto idi i pogovori..ili moje6 da mu pi6e6 v 4ata tfa s16t0 e variant..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ражур
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Аз също,купи си часовник

точно часовниците вършат чудеса освен тва не знаеш ли колко време ти отнема да се оправиш и да стигнеш на мятото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си