.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Град
    София

Вече само приятели, но...

Здравейте!
    Нямам кой знае какъв проблем, само искам да видя другите как мислят.

Така... да си представим ситуацията, че сте имали доста дълга връзка, която в един момент свършва, но си оставате приятели и то дооооста близки (толкова близки, че си спите в едно легло без проблем). Вие заминавате по работа извън страната, а вашата екс-половинка си остава сам/а. Една вечер той/тя прави секс с друг/а и евентуално тръгва с човека. Вие ще се почувствате ли измамени или ядосани... въобще ще направите ли проблем?

Трогнат съм, че прочетохте всиичките 10 реда, ако ви се струва тъпа темата, просто не пишете
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    Търново.... Велико Търново
    прекалено големи надежди си възлагал на тая връзка бих казал ..... почвай нова

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kael
    Аммм... не това беше въпросът Мисълта ми е, дали ще ви стане неприятно, че другия вече си ходи и спи с други и ще му се сърдите ли?
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Град
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Цитирай Първоначално написано от kael
    Аммм... не това беше въпросът Мисълта ми е, дали ще ви стане неприятно, че другия вече си ходи и спи с други и ще му се сърдите ли?
    отговорът беше по въпроса - ако се сърдиш значи си влагал някакви надежди пак да се съберете,ако не се сърдиш - лесно е там

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако сте толкова близки както описа,новото гадже едва ли ще измести приятелството с нея,така че...по-добре е човек да не се чувства измамен,а да поддържа приятелството.

прекалено странно ми се струва...ама ше ми е гадно неа спор
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    София
    Не знам защо решихте, че аз съм този, който е заминал и трябва да ревнува :P
    Просто се чудя, дали има почва за ревност и дали другият има право изобщо да се сърди. И дали това би попречило на приятелството ... независимо дали е само приятелство или такова с тенденцията отново да стане нещо повече :Р
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Ако правилно разбрах нещата - > връзка - приключва и оставате многоо близки ПРИЯТЕЛИ! Ако е така - след като вече не ходите така да го кажем - никой няма право да се сърди на другия.След като не си обвързан с връзка,другия си е в пълното право да си се забавлява.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    Не знам защо решихте, че аз съм този, който е заминал и трябва да ревнува :P
    Просто се чудя, дали има почва за ревност и дали другият има право изобщо да се сърди. И дали това би попречило на приятелството ... независимо дали е само приятелство или такова с тенденцията отново да стане нещо повече :Р
    ако не се отнася до теб и тфоята приятелка, значи треа да станеш сценарист на романтични драми .....

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ако съм обичала човека,с когото съм скъсала и сме само приятели,ще съм доволна на толкова добро приятелство,защото явно друго не мога да очаквам.Не бих му се сърдила,защото вече не сме нищо повече от приятели,но аз ще се чувствам ужасно.Ако не го обичам,няма да има проблем.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на koalka
    Доста позната ситуация.Определено е нормално да те е яд, ако още изпитваш някаква ревност и тя е с друг.Но това ще премине.Не трябва да се чувстваш измамен и излъган, защото все пак вие не сте заедно.С времето това ще отмине.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ако все още го обичам и съм таяла надежди да сме отново заедно, то е ясно, че ще ме заболи и ще съм ядосана и обидена.
    Аз обаче мисля, че трудно може да се случи нещо подобно. Все едно аз да скъсам с приятеля си, с който ходим 5 години и после да сме само приятели. Според него е невъзможно да сме само приятели, аз не мислех така, но като се замисля повече, прав е. Все нещо повече ще си има между нас.
    Ако приемем, че сме си омръзнали тотално и вече сме само приятели, спим на 1 легло и няма никакви тръпки и ревности между нас, то да тръгва с която иска. Ама не мисля, че би се случило нещо такова с мен, винаги ще си има нещо между нас. Едва ли някога ще можем да сме просто приятели и да не искаме да сме заедно поне малко.
    [/code]
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Spork
    прекалено странно ми се струва...ама ше ми е гадно неа спор
    +1

Град
    София
    Е, да... точно там е въпроса... дали все още има чувства Може да се каже, че е малък начин да тествам, дали все още има нещо между нас, което евентуално ще прерасне във връзка... пак.
    Най-големия проблем май е, че не съм убеден аз какво изпитвам ...:/
    Мерси за отговорите на всички :Р
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Е, да... точно там е въпроса... дали все още има чувства Може да се каже, че е малък начин да тествам, дали все още има нещо между нас, което евентуално ще прерасне във връзка... пак.
    Най-големия проблем май е, че не съм убеден аз какво изпитвам ...:/
    Мерси за отговорите на всички :Р
    Аз много болка съм изпитал за подобно нещо! Най-добрата ми приятелка в която се бях ... влюбил предполагам, ми върза тенекия заради това, че сме най-добри фр и тръгна с едно момче! Лошо е само, че ти е кофти и те боли, но за това се казва, че живота продължава напред до следващата, която се хваща в окопите

Craig David-Walking Away

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами ако сме приятели само, няма за какво да му се сърдя, щото дефакто вече не ходим, но определено ще ми е много гадно, ако още имам чувства към него

Ако съм имала чувства към него определено ще ми стане гадно,но все пак ще го преживея,защото доколкото разбрах вие сте били само приятели и ти нямаш право да очакваш нищо от нея.

Няма да направя проблем ,но ще ми стане кофти много.
    Освен това позната ми е ситуацията с това 'приятелство'.'Да скъсате и той да ти каже ,че оставате приятели е все едно кучето ти да умре,и майка ти да ти каже ,че можеш да го задържиш'... А когато си имал нещо истинско към някой ,то просто...остава.
    Мда има вариант и да се зарадвам за него,но просто...нз не ми се е случвало
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Добре, че редовете бяха 7, а не 10, че щях да се озоря

Ако си непукист примерно...и изпитваш наистина само приятелски чувства и симпатии към другия, няма да ти пука..., ако не си непукист, обаче ти си имаш половинка и изпитваш приятелски чувства и спиш на едно легло с бившия... няма да ревнуваш толкова... ООООБАЧЕ! ако ти си сам и се водите 'уж' приятели с бившата половинка... пък тя после си намери друга да ръчка/да го ръчкат... пфф тогава мисля, че ще се появи ревност, яд... и т.н. нищо, че ще сте разделени...но пък това би било добро извинение "Разделени сме, няма защо да ревнуваш... ако пък ревнуваш - се примири, защото животът продължава и ще намериш друг/а" или пък може да е предпоставка да се съберете...

*абе мисля си, че пиша неразбираемо... но се надявам да имат няк'ва логическа последователност редовете ми
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

За дълга връзка се предполагат сериозни чувства,които са далеч от приятелските. Не мога да си представя да скъсам със сегашния си и да останем приятели-просто не става,а за да скъсаме трябва да се случи нещо извънредно гадно след което,може и да не искаме да се погледнем,ако се обичаме и искаме връзката да продължава просто няма да късаме,не бих възлагала на евентуални събирания...друг е случая когато чувства липсват-тогава няма да ми пука с кой спи и с кой ходи. Абе малко объркано ми се струва,че го написах,но да обобщя- не мисля,че между бивши гаджета може да има приятелство.
    Спрете Земята,искам да сляза...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от free_spirit
    не мисля,че между бивши гаджета може да има приятелство.
    Ами, да но за сега върви ... няколко седмици сме в приятелски отношения. Ние имахме един период от около 1 месец, след раздялата, когато почти не си говорихме, тъй че сега е доста добре.
    Аз, обаче, може би все още имам надежди да сме заедно и сега, като се върне, ще разкажа за изгората и да видим какво ще направи

she is the one, когато ги писах бяха 10 - кутийката за писане е по-тясна
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Ами, да но за сега върви ... няколко седмици сме в приятелски отношения. Ние имахме един период от около 1 месец, след раздялата, когато почти не си говорихме, тъй че сега е доста добре.
    Аз, обаче, може би все още имам надежди да сме заедно и сега, като се върне, ще разкажа за изгората и да видим какво ще направи

she is the one, когато ги писах бяха 10 - кутийката за писане е по-тясна
    възможно е -все пак при всеки е индивидуално А защо въобще трябва да казваш за изгората-все пак сте скъсали и живота си е твой ,не си длъжен да го казваш,или ти самият си имаш усещането, че си изневерил и ти е гузно?
    Спрете Земята,искам да сляза...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако още го харесва ще се подразня,но нищо повече,нали вече не сме заедно.

Град
    София
    Амии, не ми е гузно, но искам да видя реакцията А и уж сега сме много добри приятели... трябва да си казваме всичко :Р
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Амии, не ми е гузно, но искам да видя реакцията А и уж сега сме много добри приятели... трябва да си казваме всичко :Р
    ..ама си мръсник, да му се не види!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си