.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    ..ама си мръсник, да му се не види!
    положително
    Спрете Земята,искам да сляза...

Град
    София
    Е, сега.... Трябва да си играч, за да печелиш... иначе те играят теб А и предпочитам да разбера така, от колкото да питам директно, защото иначе ще се разбере и моето оношение и... ставам оязвим :Р
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

интересен подход... и аз не обичам да ставам уязвима, но понякога просто 'се случва'
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    София
    Така е, но в този случай не мога да си позволя да се "случи" Не искам пак да скачам в дълбокото... по-скоро искам да опипам почвата, преди да правя каквото и да е
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

така е... като се опариш веднъж...после пипаш по-внимателно..
    но все пак не карай приятелката си (екс, не екс) да страда само защото егоистичното в теб проговаря и не искаш да ставаш уязвим...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Въпросът ти е строго индивидуален за всеки чеовек. Може да ти се разсърди за малко може да не му дреме а може и да не ти проговори вече...всичко опира до характер...тъй че за твойта ситуация риск печели риск губи...малко руска рулетка не е излишна.Пък де да знам може приятелят ти да не се разсърди поне според мен може да му е гадно но надали ще си развалите приятелството...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    така е... като се опариш веднъж...после пипаш по-внимателно..
    но все пак не карай приятелката си (екс, не екс) да страда само защото егоистичното в теб проговаря и не искаш да ставаш уязвим...
    Не става дума за приятелКА :P
    А и то не е кой знае какво страдане ... просто малко ще изревнува.. Още повече, че аз надали ще направя кой знае какво с новия, само малко... игра.

Хаус, така е, няма да се развали приятелството, но в случая не това е целта на занятието :P
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Аз малко се обърках ,кой с кого и кой какво ,ама карай.
    Ама нали сте си само приятели вече,къде е проблема?
    Тя/той започва нова връзка ,нищо лошо не прави ,щом е прекъснал/а старата,нали така?

hah ne s1m takaf chovek .. nemoga da ostana priqtel s 4ovek koito s1m obichala mnogoo .. no ako ostana neupisuemo e da spa v edno leglo s nego .. ta to nqma da e vazmojno dori , predi 1 densam go obichala a sega sam samo fr s nego i spa otnovo s nego hxahxa ne ne

100% ще ми е гадно, но няма да му направя проблем

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Зависи!Ако е скоро след като сме скъсали естествено че ще ми е гадно,но ако е минало известо време и съм забравил чувствата си към нея надали бих бил ядосан или наранен.Ако сме много близки приятели след раздялата ни бих потпъпил по най-правилния начин-да се радвам за нея и да се надявам че е щастлива

Град
    София

Re: Вече само приятели, но...

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Здравейте!
    Нямам кой знае какъв проблем, само искам да видя другите как мислят.

Така... да си представим ситуацията, че сте имали доста дълга връзка, която в един момент свършва, но си оставате приятели и то дооооста близки (толкова близки, че си спите в едно легло без проблем). Вие заминавате по работа извън страната, а вашата екс-половинка си остава сам/а. Една вечер той/тя прави секс с друг/а и евентуално тръгва с човека. Вие ще се почувствате ли измамени или ядосани... въобще ще направите ли проблем?

Трогнат съм, че прочетохте всиичките 10 реда, ако ви се струва тъпа темата, просто не пишете
    аз определено бих...такава съм си и дори подсъзнателно да знам ,че по никакъв начин не ми е изнверел бих.Даже съм в подобна ситуация дори не сме толкова близки с бившия ми и аз скъсах с него ,но не защот не го обичах ,а защото е от друг град и нещата се усложняват (разбирате ме) след това не бяхме близки никак даже ,но като го хванах с друга в леглото ми стана....меко казано мноооооого зле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си