- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече само приятели, но...
Е, сега....Трябва да си играч, за да печелиш... иначе те играят теб
А и предпочитам да разбера така, от колкото да питам директно, защото иначе ще се разбере и моето оношение и... ставам оязвим :Р
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
интересен подход... и аз не обичам да ставам уязвима, но понякога просто 'се случва'![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Така е, но в този случай не мога да си позволя да се "случи"Не искам пак да скачам в дълбокото... по-скоро искам да опипам почвата, преди да правя каквото и да е
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
така е... като се опариш веднъж...после пипаш по-внимателно..
но все пак не карай приятелката си (екс, не екс) да страда само защото егоистичното в теб проговаря и не искаш да ставаш уязвим...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Въпросът ти е строго индивидуален за всеки чеовек. Може да ти се разсърди за малко може да не му дреме а може и да не ти проговори вече...всичко опира до характер...тъй че за твойта ситуация риск печели риск губи...малко руска рулетка не е излишна.Пък де да знам може приятелят ти да не се разсърди поне според мен може да му е гадно но надали ще си развалите приятелството...
Не става дума за приятелКА :PПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
А и то не е кой знае какво страдане ... просто малко ще изревнува.. Още повече, че аз надали ще направя кой знае какво с новия, само малко... игра.![]()
Хаус, така е, няма да се развали приятелството, но в случая не това е целта на занятието :P
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Аз малко се обърках ,кой с кого и кой какво ,ама карай.
Ама нали сте си само приятели вече,къде е проблема?
Тя/той започва нова връзка ,нищо лошо не прави ,щом е прекъснал/а старата,нали така?
hahne s1m takaf chovek .. nemoga da ostana priqtel s 4ovek koito s1m obichala mnogoo .. no ako ostana neupisuemo e da spa v edno leglo s nego .. ta to nqma da e vazmojno dori , predi 1 densam go obichala a sega sam samo fr s nego i spa otnovo s nego hxahxa ne ne
![]()
100% ще ми е гадно, но няма да му направя проблем![]()
Зависи!Ако е скоро след като сме скъсали естествено че ще ми е гадно,но ако е минало известо време и съм забравил чувствата си към нея надали бих бил ядосан или наранен.Ако сме много близки приятели след раздялата ни бих потпъпил по най-правилния начин-да се радвам за нея и да се надявам че е щастлива![]()
аз определено бих...такава съм си и дори подсъзнателно да знам ,че по никакъв начин не ми е изнверел бих.Даже съм в подобна ситуация дори не сме толкова близки с бившия ми и аз скъсах с него ,но не защот не го обичах ,а защото е от друг град и нещата се усложняват (разбирате ме) след това не бяхме близки никак даже ,но като го хванах с друга в леглото ми стана....меко казано мноооооого злеПървоначално написано от ^Sam90^