- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за стачката на учителите?
а вие какво мислите?
Уж именно синдиката трябва да защитава интересите на учителите, а изглежда, че те защитават единствено и само своите.Първоначално написано от exploitedteen
другарю монке, добре дошъл!Първоначално написано от Йозеф Дитрих
![]()
заплатите на учителите ще се вдигнат заедно с моята, но не и отделно
навсякъде учителите получават най-малки заплати
не искам инфлация,а вие?![]()
просто събрах 2+2=5Първоначално написано от Йозеф Дитрих
кофти аватар + липса на смислени постове и пунктоация + коментари и забележки по теми, от които нямаш идея
беше по-просто, откокото си мислиш![]()
да, ама копелетата иксат да влеят излишъка в оборота, лелееПървоначално написано от exploitedteen
и тея тъпунгери ще ми учат детето един ден!
![]()
иначе синдикатите сега са застанали отдолу, зинали, чакат гаргата да пусне сиренцето - тоест парите, които ще потекат безотчетно в касите на Подкрепа и КНСБ
![]()
аха, по тая логика е хубава мисъл да гледаме и двамата приближаващата се взривна вълна от тактическият ядрен взрив и аз да кажа
"Ще умрем"
=D>
ахаа, фашистското мислене в действие - ако не лижеш подметките на държавата, да го духаш,а?Първоначално написано от Йозеф Дитрих
нека работниците да мрат в мизерия, а куките-репресори да гушат,а?
=D>
ПП: споря, защото се чувствам морално и интелектуално по-силен![]()
златна реплика за преди екзекуцията на невинни хораПървоначално написано от Йозеф Дитрих
![]()
тогава кво лицемерничиш че подкрепяш стачката на учителите бе?
впрочем, това, че псуваш комунистите, които са част от управляващите сега, те поставя в позиция на бунтовник и трябва да умреш
кажи си адреса, за да дойдем с наказателният отряд
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
учителите, които носят свастики ли са достойни? хаха
просто проследи кво си говорехме последните 4-5 поста и скивай как си противоречиш - с такива опоненти като теб е нужно само да си бъбриш глупости, за да ги оставяш сами да се побеждават
^^
така е !!!!!!!!!!Първоначално написано от exploitedteen
искам да добавя, че учителите искат увеличение на своите заплати, никъде не казват, че искат да са най-богати, а другите бедни - просто се борят за своята заплата и къшей хляб
на политиците горе като не им е възможно да направят това увеличение и било невъзможно да си стягат бажаите и айдее.... нали са за това там, да подобряват живота на гражданите, а не да пъчат стойки по телевизията
вметвам - като завръшиш ВУЗПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Направо си е антихуманна тази стачка.
3 smeПървоначално написано от vodolei4e_m
![]()
Сега ще ме нападнете ще кажете че имам всичко и затова имам такова мнение.Но вече не издържам това е пълно безообразие и не е честно спрямо нас учениците спрямо другите хора.Така стамкуват те хубаво стачкуват обаче немога да разбера защо заради тях страдаме ние децата знам не сме цветя за мирисане ама тва е безочразие да стйм в даскало само за 3 часа който са напримр 1 5 7 и през дупките да ни карат да гледаме филми или пък да висим на даскало до 7 и никой учител да не влезне в час(говоря за себеси за вас незнам уча в друг град и вече 3 ден си изпускам автобуса и не ми е приятно).Снощи са идвали да ме пребират 8 от училище егати.Ако ще стачкуват нека го правят по разумно например да ни кажат кои часове ще караме да дойдем за тях да ни разместят да нямаме дупки или въобще да не ходим.И другото те и аи другите мислят ли че така ще ни провалят учебната година явно не ако бяха толкова заитересовани от децата нямаше да правят такива циркове(за мен си е чист цирк).Има и 7 и 12 клас на които им предстой кандитастваме и какво ще бъдат пак в 12 клас и ще провалят 1 година от живота си![]()
.А и никой няма желание да учи ваканцията и то лятната не смятам че е честно.Разбирам ги учителите аз лично не бих издържала и 1 час на тяхно място но все пак това за 100% увеличение ми изглежда НЕВЪЗМОЖНО за държавата ни в Б-я има много хора които имат нужда от пари и айде дайде сега всички да стачкуват не става така.Ако ще стачкуват да го правят ефекасно и така.
П.П Сори но още не съм оправила клавиатурата си и ако имам грешки се извинявам.
ami az q podkrepqm zashtoto taka nie pochivame poveche dnino bqha kazali che stachkata e bezsrochna i tova znache che moje 1-2 meseca da prodalji , a dali posle nqma da ni otnemat vakanciite ? ili ako e cqla godina , da povtarqme si4kite ? Nz no sega mi haresva zasshtoto oshte s1m vakancionno nastroena
s1glasna s1m che trqbva da uvelichat zaplatite na u4itelite zashtoto te ni davat parvoto i nai vajno obrazovanie , ot tam se zapochva za da stanesh 4ovek
no ne samo da im uvelichat parichkite koito poluchavat , a i daskalite da sa po s1vestni .. zashtoto ne e normalno , edin u4itel uvajavash sebe si da kaje : vsi4ko vi pozvolqm da pravite v chas samo ne iskam da govorete ... dimek i mp3 mojem da slushame i da qdem i da ne vlizame v chas ! spored men i te trqbva malko da si izpalnqvat zadaljeniqta kachestveno
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Учителската стачка става гладна
Тия се побъркаха...![]()
![]()
![]()
Donqkude gi podkrepqm..ama 4ak 100%..kat imame napredvid 4e vakanciite,subotite i nedelite po4ivat zaedno s nas..
о, боже! колко чудовищно! накарали са ви да направите усилие! скандално и безочливо! всеки знае, че ученикът не бива да се отделя и за миг от лентяйското си ежедневие!!!Първоначално написано от caRamelO_cHicA
![]()
Не виж сега не казваш че правят нещо чудовищно аз одобрявам стачката им но не и начина по който я правят.Не е нормално да ни карат да стойм в училище след като нямаме часове еми извинявам се ама (не знам дали има някой учи в друг град) на тия който учите във ваште градове ви е лесно а има такива който учат в други градове и какво ще стойм там за нищо.Нищо против стачката им нямам подкрепям я но не ми харесва начина по който я правят .Освен това какво сме им виновни ние вчера влиза тая по География и почна да ни нарица-тъпаци простаци и да ни цели с тебешири ей така без нищо извинявам се ама...Първоначално написано от quench
До някъде е яко само дето после трябва да си наваксваме часовете и е много гадно![]()
Бъди себе си..
Дано да свърши скоро.