- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за стачката на учителите?
Не!Първоначално написано от _SL_
Защото докато повтарянето на година е две години в един и същи клас, то анулирането.....вееш си гащите догодина и учиш неща, които не си учил!![]()
Първоначално написано от brain_stew
няма да анулират годината, защото наистина ще стане страшно![]()
Собственост на Canis_Dirus
http://dnes.dir.bg/2007/10/03/news2174275.html
Съкращение на 30% от учителите: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=185246.
ето какви заключения прави привърженикът на една система, която обещава, че няма да има безработицаПървоначално написано от Монке
=D>
в кои? в ураново-минната индустрия ли?Първоначално написано от Монке
![]()
не знам на 14 какво може да разбираш от икономика, ама айде![]()
колко е лесно, нали? подписваш една заповед за преназначаване и отиваш да пиеш български шнапс, нали, германецо?
да ти кажа, че и двете оръжия са двуръчни, първо - ааа, да, забравих - ти ще ги носиш, за да ти ги мушнат отзад
след като руските войни изнасилват грозните германки, са хванали и пленените войници
колко ли горди арийци са правели свирки на руските войски,а?
сигурно им е харесало, нали?![]()
отиди и ти да умреш за своя фюрер
даже мога да ти кажа спиритичен ритуал, при който можеш да рпизовеш духа на Хитлер в тялото на фанатизиран надрусан и откачен последовател
ще се жертваш ли?![]()
Аз пък разбрах от новините, че ще се взима определена част от заплатите на родителите...или ще се заплащат допълнителни данъци за учителските заплати!!!![]()
![]()
![]()
Аз гледам НОВА, защото ми се струват най-обективни.
I'm crazy - Чудя се дали това е твоя измишльотина или телевизиите са казали подобна глупост. Доста е трудно да се прецени.
няма значение...важното е че догодина пак ще съм 11-ти клас
има и някои плюсове...ама пак остава СУПЕР ШИБАНО
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от _SL_
самонавиваш се
все още не се знае нищо по въпроса
Собственост на Canis_Dirus
Еми по БТВ го казахаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Първоначално написано от Мо6no
Най-обективна....Всички лъжат веее КОЧ![]()
![]()
Да ве измислих си го...глей довечера новините и ще видиш![]()
![]()
Искам да повтаряме. [-o<
1 година живот щото после без училище наште ще ме накарат да работя![]()
еми...не сме много далече...Първоначално написано от _Cuddly_
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
сл, вие стачкувате ли?
като гледам стачката си продължава и другата седмица, утре ще ходя на протеста пред президентството, да видя дали някои тъпак няма да каже нещо ново![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ние не стачкуваме...няма как да стачкуваме просто.. гхахахах
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Учителите много им е мазен корбана за 100%. Слабо образование .. исканиятна нямат основа. Другото което е парите за тез заполати няма откъде да доидат ще вземат от някъде другаде. Ще започнат и други да стачкуват.
Срещу нашето правителвство е трудно да се спори... даскалите няма да издържат дълго ако нямат подкрепа отдругаде
И да свършва стачката че ще останем без ваканция
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Айде професоре кажи кое не е така?
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Добре че си ти да ме учиш как да пиша.Радвам се че си се научил да четеш вестници и да гледаш новини.
![]()
По темата ... Образованието в България е на много ниско ниво. Всеки ден съм свидетел как в училище учителите просто идват защото така трябва ... не че имат някаква работа.. разбирасе има и такива които си вършат работата съвестно.
Учителите нямат никакво основание да искат такова увеличение на заплатите. Инфлацията да не би да засяга само тях? От къде ще дойдат парите за заплатите им? Няма да паднат от небето .. ще ги вземат от пенсионерите или от другаде. А че заплатите им са ниски .. ниски са .. но не само тяхните са ниски и увеличение със 100% е подигравка.
Сами по себе си нищо не спечелиха, защото министъра съобщи че ще следват съкращения за да дойдат от някъде тези пари.
А че управляващите само спят е отделна тема...
![]()
The Interceptor
Скрий се![]()
Пари за учителите - има, желание - няма!
Скат?Първоначално написано от exploitedteen
![]()