ако знаете колко мразя хората да приказват, без да са запознати с нещо, само, за да изразят мнение
нулевата година не значи да повтаряш, даже на моменти се чудя дали няма да ми е по-лесно, ако се обяви такава...ще имам още време за подготовка за матури и изпити, но определено не вярвам да се обяви такава
няма да ви вземат от никоя ваканция, няма да се учи в събота....учителите стачкуват като не влизат в час =>не им се плаща, но нас това не ни засяга, още повече - не всички учители стачкуват
те не искат веднага 100% увеличение...искат го в рамките на 6-7-8 месеца....постепенно
те са хората с висше образование, получаващи най-малко възнаграждение, а има излишък в бюджета, които те могат да получат като по-високи заплати
по темата: ако си достатъчно добър педагог можеш да накараш учениците и да внимават и да мълчат и да те уважават, дори и ако те мразят...в противен случаи нещо биха научили само хората, които се интересуват силно от предмета
не подкрепям само факта, че не всички протестират, а за всички ще има повишение...дори и за пълните некадърници и дръвници...не мисля, че заплатите им се определят правилно, но това е друг въпрос, вероятно ще се намери компромисен вариант...
Благодаря ти!Радвам се, че има и умни, начетени деца(т'ва не е обида, а сборната ни категория)!