.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 199
    Град
    София
    еми мисля ,че нищо няма да измъкант

Мега фен Аватара на quench
    а вие какво мислите?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Тъпото е, че всичко е на политическа основа вече. Дори вчера една от стачкуващите каза: "Оказва се, че Янка Такева пак ни предаде"
    Янка Такева винаги е била *много лоши неща*...
    Като цяло синдикатите в България са голяма пародия..
    Уж именно синдиката трябва да защитава интересите на учителите, а изглежда, че те защитават единствено и само своите.

Цитирай Първоначално написано от Йозеф Дитрих
    Цитирай Първоначално написано от quench
    а вие какво мислите?
    съгласен съм да вдигнат заплатите но само на учителите които с заслужили като тези от НДЕК
    другарю монке, добре дошъл!

заплатите на учителите ще се вдигнат заедно с моята, но не и отделно

навсякъде учителите получават най-малки заплати

не искам инфлация,а вие?

как ме позна !!!!!!!!!!
    просто събрах 2+2=5

кофти аватар + липса на смислени постове и пунктоация + коментари и забележки по теми, от които нямаш идея

беше по-просто, откокото си мислиш

то инфлация има...
    да, ама копелетата иксат да влеят излишъка в оборота, лелее

и тея тъпунгери ще ми учат детето един ден!

иначе синдикатите сега са застанали отдолу, зинали, чакат гаргата да пусне сиренцето - тоест парите, които ще потекат безотчетно в касите на Подкрепа и КНСБ

аха, по тая логика е хубава мисъл да гледаме и двамата приближаващата се взривна вълна от тактическият ядрен взрив и аз да кажа
    "Ще умрем"

=D>

Проблема е както обикновено в разпределението на бюджета...
    Твърде много пари отиват в едни структури и тввърде малко в други...

Вече веднъж споменах, че МВР ще прави собствен Резерв (отделен от този на ГЗ), което са АДСКИ много пари...
    Правителствена болница всяка година получава специална субсидия от 84 млн. лева, защото е със специален статут (има още три такива болници)
    така и трябва това са болници с специален статут
    ахаа, фашистското мислене в действие - ако не лижеш подметките на държавата, да го духаш,а?

нека работниците да мрат в мизерия, а куките-репресори да гушат,а?

=D>

ПП: споря, защото се чувствам морално и интелектуално по-силен

Проблема е както обикновено в разпределението на бюджета...
    Твърде много пари отиват в едни структури и тввърде малко в други...

Вече веднъж споменах, че МВР ще прави собствен Резерв (отделен от този на ГЗ), което са АДСКИ много пари...
    Правителствена болница всяка година получава специална субсидия от 84 млн. лева, защото е със специален статут (има още три такива болници)
    така и трябва това са болници с специален статут
    ахаа, фашистското мислене в действие - ако не лижеш подметките на държавата, да го духаш,а?

нека работниците да мрат в мизерия, а куките-репресори да гушат,а?

=D>

ПП: споря, защото се чувствам морално и интелектуално по-силен
    ти не разбираш ! понеже си комунист ! държавата управлява хората а не обратното
    златна реплика за преди екзекуцията на невинни хора

тогава кво лицемерничиш че подкрепяш стачката на учителите бе?

впрочем, това, че псуваш комунистите, които са част от управляващите сега, те поставя в позиция на бунтовник и трябва да умреш

кажи си адреса, за да дойдем с наказателният отряд

учителите, които носят свастики ли са достойни? хаха

просто проследи кво си говорехме последните 4-5 поста и скивай как си противоречиш - с такива опоненти като теб е нужно само да си бъбриш глупости, за да ги оставяш сами да се побеждават

^^

Всеки учител е достоен, защото преподава знания... просветител

аеееееее..
    аз подкрепям всички стачкуващи с изкл. на полицаи, военни и шофьори...
    така е !!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    искам да добавя, че учителите искат увеличение на своите заплати, никъде не казват, че искат да са най-богати, а другите бедни - просто се борят за своята заплата и къшей хляб

на политиците горе като не им е възможно да направят това увеличение и било невъзможно да си стягат бажаите и айдее.... нали са за това там, да подобряват живота на гражданите, а не да пъчат стойки по телевизията

щях да уча там, но се отказах...
    старо-гръцкия не ме кефи

гахахахахахахахаххахаха...

това, че си от НГДЕК не значи, че си умен, особено ако си 8-и клас... виж като завършиш- може да си поговорим
    вметвам - като завръшиш ВУЗ

Град
    Варна
    Направо си е антихуманна тази стачка.

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    тия па кво реват
    да не вдигат торби с цимент по цял ден, че 100% увеличение ?
    Не, но си късат нервите по цял ден
    Не си струва за 300-400лв да си съсипваш здравето.. то и за 1000 не си струва де, ама айде..
    podkrepqm
    3 sme

Сега ще ме нападнете ще кажете че имам всичко и затова имам такова мнение.Но вече не издържам това е пълно безообразие и не е честно спрямо нас учениците спрямо другите хора.Така стамкуват те хубаво стачкуват обаче немога да разбера защо заради тях страдаме ние децата знам не сме цветя за мирисане ама тва е безочразие да стйм в даскало само за 3 часа който са напримр 1 5 7 и през дупките да ни карат да гледаме филми или пък да висим на даскало до 7 и никой учител да не влезне в час(говоря за себеси за вас незнам уча в друг град и вече 3 ден си изпускам автобуса и не ми е приятно).Снощи са идвали да ме пребират 8 от училище егати.Ако ще стачкуват нека го правят по разумно например да ни кажат кои часове ще караме да дойдем за тях да ни разместят да нямаме дупки или въобще да не ходим.И другото те и аи другите мислят ли че така ще ни провалят учебната година явно не ако бяха толкова заитересовани от децата нямаше да правят такива циркове(за мен си е чист цирк).Има и 7 и 12 клас на които им предстой кандитастваме и какво ще бъдат пак в 12 клас и ще провалят 1 година от живота си .А и никой няма желание да учи ваканцията и то лятната не смятам че е честно.Разбирам ги учителите аз лично не бих издържала и 1 час на тяхно място но все пак това за 100% увеличение ми изглежда НЕВЪЗМОЖНО за държавата ни в Б-я има много хора които имат нужда от пари и айде дайде сега всички да стачкуват не става така.Ако ще стачкуват да го правят ефекасно и така.

П.П Сори но още не съм оправила клавиатурата си и ако имам грешки се извинявам.

ami az q podkrepqm zashtoto taka nie pochivame poveche dni no bqha kazali che stachkata e bezsrochna i tova znache che moje 1-2 meseca da prodalji , a dali posle nqma da ni otnemat vakanciite ? ili ako e cqla godina , da povtarqme si4kite ? Nz no sega mi haresva zasshtoto oshte s1m vakancionno nastroena s1glasna s1m che trqbva da uvelichat zaplatite na u4itelite zashtoto te ni davat parvoto i nai vajno obrazovanie , ot tam se zapochva za da stanesh 4ovek no ne samo da im uvelichat parichkite koito poluchavat , a i daskalite da sa po s1vestni .. zashtoto ne e normalno , edin u4itel uvajavash sebe si da kaje : vsi4ko vi pozvolqm da pravite v chas samo ne iskam da govorete ... dimek i mp3 mojem da slushame i da qdem i da ne vlizame v chas ! spored men i te trqbva malko da si izpalnqvat zadaljeniqta kachestveno
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Donqkude gi podkrepqm..ama 4ak 100%..kat imame napredvid 4e vakanciite,subotite i nedelite po4ivat zaedno s nas..

Цитирай Първоначално написано от caRamelO_cHicA
    Сега ще ме нападнете ще кажете че имам всичко и затова имам такова мнение.Но вече не издържам това е пълно безообразие и не е честно спрямо нас учениците спрямо другите хора.Така стамкуват те хубаво стачкуват обаче немога да разбера защо заради тях страдаме ние децата знам не сме цветя за мирисане ама тва е безочразие да стйм в даскало само за 3 часа който са напримр 1 5 7 и през дупките да ни карат да гледаме филми или пък да висим на даскало до 7 и никой учител да не влезне в час(говоря за себеси за вас незнам уча в друг град и вече 3 ден си изпускам автобуса и не ми е приятно).Снощи са идвали да ме пребират 8 от училище егати.Ако ще стачкуват нека го правят по разумно например да ни кажат кои часове ще караме да дойдем за тях да ни разместят да нямаме дупки или въобще да не ходим.И другото те и аи другите мислят ли че така ще ни провалят учебната година явно не ако бяха толкова заитересовани от децата нямаше да правят такива циркове(за мен си е чист цирк).Има и 7 и 12 клас на които им предстой кандитастваме и какво ще бъдат пак в 12 клас и ще провалят 1 година от живота си .А и никой няма желание да учи ваканцията и то лятната не смятам че е честно.Разбирам ги учителите аз лично не бих издържала и 1 час на тяхно място но все пак това за 100% увеличение ми изглежда НЕВЪЗМОЖНО за държавата ни в Б-я има много хора които имат нужда от пари и айде дайде сега всички да стачкуват не става така.Ако ще стачкуват да го правят ефекасно и така.

о, боже! колко чудовищно! накарали са ви да направите усилие! скандално и безочливо! всеки знае, че ученикът не бива да се отделя и за миг от лентяйското си ежедневие!!!

Цитирай Първоначално написано от caRamelO_cHicA

о, боже! колко чудовищно! накарали са ви да направите усилие! скандално и безочливо! всеки знае, че ученикът не бива да се отделя и за миг от лентяйското си ежедневие!!!

Не виж сега не казваш че правят нещо чудовищно аз одобрявам стачката им но не и начина по който я правят.Не е нормално да ни карат да стойм в училище след като нямаме часове еми извинявам се ама (не знам дали има някой учи в друг град) на тия който учите във ваште градове ви е лесно а има такива който учат в други градове и какво ще стойм там за нищо.Нищо против стачката им нямам подкрепям я но не ми харесва начина по който я правят .Освен това какво сме им виновни ние вчера влиза тая по География и почна да ни нарица-тъпаци простаци и да ни цели с тебешири ей така без нищо извинявам се ама...

До някъде е яко само дето после трябва да си наваксваме часовете и е много гадно
    Бъди себе си..

Град
    София
    дано не свърши скоро

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Дано да свърши скоро.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си