Сега ще ме нападнете ще кажете че имам всичко и затова имам такова мнение.Но вече не издържам това е пълно безообразие и не е честно спрямо нас учениците спрямо другите хора.Така стамкуват те хубаво стачкуват обаче немога да разбера защо заради тях страдаме ние децата знам не сме цветя за мирисане ама тва е безочразие да стйм в даскало само за 3 часа който са напримр 1 5 7 и през дупките да ни карат да гледаме филми или пък да висим на даскало до 7 и никой учител да не влезне в час(говоря за себеси за вас незнам уча в друг град и вече 3 ден си изпускам автобуса и не ми е приятно).Снощи са идвали да ме пребират 8 от училище егати.Ако ще стачкуват нека го правят по разумно например да ни кажат кои часове ще караме да дойдем за тях да ни разместят да нямаме дупки или въобще да не ходим.И другото те и аи другите мислят ли че така ще ни провалят учебната година явно не ако бяха толкова заитересовани от децата нямаше да правят такива циркове(за мен си е чист цирк).Има и 7 и 12 клас на които им предстой кандитастваме и какво ще бъдат пак в 12 клас и ще провалят 1 година от живота си .А и никой няма желание да учи ваканцията и то лятната не смятам че е честно.Разбирам ги учителите аз лично не бих издържала и 1 час на тяхно място но все пак това за 100% увеличение ми изглежда НЕВЪЗМОЖНО за държавата ни в Б-я има много хора които имат нужда от пари и айде дайде сега всички да стачкуват не става така.Ако ще стачкуват да го правят ефекасно и така.

П.П Сори но още не съм оправила клавиатурата си и ако имам грешки се извинявам.