Ахаа!Значи на някои са им омръзнали стачките...на мен пък ми омръзнаха некомпетентните мнения!

100% били множко!
Аре си го наврете отзад!С 200 лева НЕ СЕ ЖИВЕЕ!А вярвайте доста учители не получиват по-висока заплата от 400 кинта!Тва са хората, които ни учат, тва са хората, които до няква степен ни мотивират и възпитават, тва са хората, които ви търпят говеда такива!
И докато няква пикла ми мрънка, че стояла до 8 часа в даскало и имала 1, 5 и 7 час, един учител се чуди как да намери някви пари за да даде на детето си (също ученик) пари за джобни!
Трябва да ги търпите тия стачки, трябва!Защото дкгато една учителка по английски си скъсва задника, не ляга до 3-4 през нощта за да подготви материала за утрешния ден и се чуди как да научи 20 сополанковци на цветовете, вие, неблагодарници такива, които се чудите аджеба, защо денят ви бил пропилян...или как ваканцията ви щяла да бъде скъсена, дъвчите дъвки в същия тоя час, при същата тая учителка и играете карти!
За това ако обичате, 100% не са много...най-ниската заплата трябва да е 400 лева!Защото това наистина е достоен труд!И има хора, които си разбират от работата, но некви псевдо емота и кифли, твърде заети да висят по кафенцата и да се чудят какво значи метанефридий, почват да изказват мнения абсолютно неподготвени!

И разбирам да вис е ходи на училище, но тва е вече прекалено!И кво кат си се прибрала в 8, уважаема?!Аз съм се прибирала и в 9:30 вечерта от училище...но мрънкам ли?!НЕ!Защо?!Защото искам да науча нещо и да не съм прост ватман, който получава 800 кинта за да върти един и същи маршрут, да ми изостава с 20 минути от графика, защото играе карти с колегите и когато отида да си купя билет да почне да ме псува, че съм му нарушавала спокойствието!

(нищо лично към отрочетата на служители в градския транспорт!)