- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да е станало нещо?
Здравейте..значи преди 2-3 някъде ми свърши и днес със приятеля ми правихме секс..отначало почнахме с презерватив той свърши и поседяхме доста време преди да почнем втория път..втория път пак сложи презерватив но той се скъса и продължихме без защото бяхме почти към края и го правехме без мн малко вр и той свърши..преди да свърши веднага го извади и свърши на земята и ми каза че няма вероятност нещо да е останало в мен и да бъда спокойна но все пак искам да ви питам има ли някакъв начин да е попаднало нещо в мен?..мерси предварително
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
Ами не мисля че това някои от хората тук могат да го знаятПървоначално написано от 3opu
все пак не сме спермата на приятеля ти за да ти се даде отговор дали нещо е попаднало в тебе
по някои път има доста безмислени теми...но не се притеснявай....прочети темите за признаците на бремеността и ако се появи някои от тях след време ЧЕСТИТО
![]()
нИ сЪ иБаАйЙ дА нЕ иГРАи ШАмАрА пО мУТРаТа
най сигурно направи един тест и толкос поне няма да се чудиш а и ся така ще си мн притеснена и ще ти закаснее докато не си направиш тест мн мои познати така по сащия начин като теб![]()
Мда рано е за тест- теста се прави 10 дни след рисковия акт или на първия ден от закъснението на цикъла![]()
Първоначално написано от hungry_vampire_f
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
ШШШШтт Тихо![]()
![]()
![]()
тя иска да й кажете че й има
![]()
![]()
не мислия![]()
3opu 3opu не се притеснявай,живота е хубав,децата играят,птичките пеят,слунцето леко загрява студената ни кожа,есенните листа си шушукат,бабичките се припичат за последно а ти си седнала за една бременност да се безпокоиш![]()
п.с. ехх ма как го измислих =D>
spored men sled nqkolko dni si napravi test-ei taka za vs slu4ai!nai-vajnoto e da bade6 spokoina za6toto panikiosa6 li se -6te se srine6!kazvam go ot li4en opit
obi4am moeto milo