.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    3opu
    Guest

Може ли да е станало нещо?

Здравейте..значи преди 2-3 някъде ми свърши и днес със приятеля ми правихме секс..отначало почнахме с презерватив той свърши и поседяхме доста време преди да почнем втория път..втория път пак сложи презерватив но той се скъса и продължихме без защото бяхме почти към края и го правехме без мн малко вр и той свърши..преди да свърши веднага го извади и свърши на земята и ми каза че няма вероятност нещо да е останало в мен и да бъда спокойна но все пак искам да ви питам има ли някакъв начин да е попаднало нещо в мен?..мерси предварително

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
    krem4et0

Град
    Асеновград, България
    Ние не можем да знаем!!! Ако не е попаднало нищо, не си бременна, спокойно!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Re: Въпрос

Цитирай Първоначално написано от 3opu
    Здравейте..значи преди 2-3 някъде ми свърши и днес със приятеля ми правихме секс..отначало почнахме с презерватив той свърши и поседяхме доста време преди да почнем втория път..втория път пак сложи презерватив но той се скъса и продължихме без защото бяхме почти към края и го правехме без мн малко вр и той свърши..преди да свърши веднага го извади и свърши на земята и ми каза че няма вероятност нещо да е останало в мен и да бъда спокойна но все пак искам да ви питам има ли някакъв начин да е попаднало нещо в мен?..мерси предварително
    Ами не мисля че това някои от хората тук могат да го знаят все пак не сме спермата на приятеля ти за да ти се даде отговор дали нещо е попаднало в тебе по някои път има доста безмислени теми...но не се притеснявай....прочети темите за признаците на бремеността и ако се появи някои от тях след време ЧЕСТИТО
    нИ сЪ иБаАйЙ дА нЕ иГРАи ШАмАрА пО мУТРаТа

най сигурно направи един тест и толкос поне няма да се чудиш а и ся така ще си мн притеснена и ще ти закаснее докато не си направиш тест мн мои познати така по сащия начин като теб

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от zlatoto_90
    най сигурно направи един тест и толкос поне няма да се чудиш а и ся така ще си мн притеснена и ще ти закаснее докато не си направиш тест мн мои познати така по сащия начин като теб
    Още е рано за тест !!!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мда рано е за тест- теста се прави 10 дни след рисковия акт или на първия ден от закъснението на цикъла

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нищо ти няма!

Бати мърливата работа

Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Бати мърливата работа
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    ШШШШтт Тихо тя иска да й кажете че й има

3opu 3opu не се притеснявай,живота е хубав,децата играят,птичките пеят,слунцето леко загрява студената ни кожа,есенните листа си шушукат,бабичките се припичат за последно а ти си седнала за една бременност да се безпокоиш

п.с. ехх ма как го измислих =D>

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако не вярваш на думите му си направи тест.

spored men sled nqkolko dni si napravi test-ei taka za vs slu4ai!nai-vajnoto e da bade6 spokoina za6toto panikiosa6 li se -6te se srine6!kazvam go ot li4en opit
    obi4am moeto milo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си