.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Искам прическа...

Косата ми е права и дълга.. Искам да си направя някаква по къдрава прическа и ако може да ми препоръчате нещо.. Нямам маша обаче Бях взела от някъде, но ми беше много трудно- едва се навивах, а след 30 минс вече се беше изправила Правила съм се и с вестници.. нз как ги направих, но сутринта като ги махнах в главата изглеждах като гръмнал бойлер Бях си взела едни ролки.. такивааа ... лепящи.. обачеее нещо пак не ми се получи! Мисля да ида на фризиор да ми направи нещо, но чесно казано не ми се ходи особену..
    Ако ми препоръчате нещо, което ще мога да си го направя ще съм ви многооо благодарна [-o<

Сега погледнах тема надоло..

Премерно нещо като това.. Как мога да си направя Много ми допада.. Илии нещо друго.. Каквото и да е само да е по убемну, къдраву и да става за по дълга коса..

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Въх..аз пък искам права коса...
    Можеш след като се изкъпеш и още докато ти е мокра косата да я намачкаш с пяна и да я изсушиш с надоло главата...ако ме разбираш кво имам предвид . Моята коса е чуплива и се правя така понякога ,но ми го каза една мацка ,на която косата и е доста права и предполагам и при теб ще стане.

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    хахаха тая мацка аз е пуснах.Мнол яко и стои с къдрава коса.Ама като гледам с някакъв гел с мокър ефект се е правила?! (:

Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
    koi kfoto nqma,tfa iska,nali znae6.I az imam golqmo jelanie da pritejavam kudrava kosa,no uvi... :/
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Цитирай Първоначално написано от luckygirl92
    Цитирай Първоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
    koi kfoto nqma,tfa iska,nali znae6.I az imam golqmo jelanie da pritejavam kudrava kosa,no uvi... :/
    hxahxa da znam.. [;

Ще го пробвам това.. Ще се радвам ако споделите още нещо

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ми с пяна, или нещо, което да ти начупи косата...после се напръскваш с лак за коса (препоръчвам ти на Лонда Тренд) и си готова

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Единия вариант е с маша ама ти каза, че не искаш, другия е още доакто ти е мокра косата да я намачкаш с пяна и да я изсушиш с сешоар с дифузер, има още един начин...намери си спираловидни ролки, слагаш ги и за два часа си готова, после пръскаш малко лак и става много сладко
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Цитирай Първоначално написано от Sweet_Love^^
    Единия вариант е с маша ама ти каза, че не искаш, другия е още доакто ти е мокра косата да я намачкаш с пяна и да я изсушиш с сешоар с дифузер, има още един начин...намери си спираловидни ролки, слагаш ги и за два часа си готова, после пръскаш малко лак и става много сладко
    Мерси, ще пробвам.. Надявам се с тея ролки да ми държи

Аз пък като се къпя не се суша със сешоар.Просто я сресвам и лягам да спя.косата ми е дълга до кръста, но на другата сутрин е ужасно къдрава.сресвам я и става що годе по-права.така е всяка сутрин, дори и да не съм се къпала. Пробвай, може да стане и с твоята коса!
    ОчИтЕ тИ Са нЕжЕн СвЯт, уСтНиТе Ти - тОпЪл ШоКоЛад, пРоСто КаЗаНо нАкРаТко Ти сИ НеЩо мНоГо СлАдКо!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си