- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кое от следните употребявате?
гледам ви мненията и подчти всеки казва че взима 'наркотици' тоя форум много наркомани бре???
а някой може би пушат тревица и си мислят че тва е наркотик
горките...
аз си пия алкохолец!екстра си ми е
Само пийвам ;/
Алкохол в нормални количества. :P
ВСИЧКО![]()
Попринцип пуша .. макар и да не ми харесва ... Пък колко обичам да пия ... страшно многоама жената не дава
![]()
Az puk ne pu6a i ne vzimam narkotici.Piq mnogo rqdko![]()
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
аз и трите но защо няма отговор![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
чат-пат си пийна в границата на нормалното
цигари и алкохолалкохол само по купони или поради любовна мъка
обаче само си пийвам смисъл в никакъв случай до такава степен че да не мога да се отлепя от тоалетната чиния или от някой стол. Тва вече е тъпо. Пийвам си колкото за купона. Забелязала съм че като съм на градус и правя много интересни неща
![]()
![]()
+1 xaxaxaxxixixixxixaaxaxaxaПървоначално написано от devil_girls_
![]()
![]()
![]()
Обичам Ви!
Първоначално написано от aninceto
Де бре начи!Е кво общо има красотата с друсането ам?Аз друсам от над 5 години алф редовно и ко???Главата си режа ако не съм по-красива от мн др като теб дет'живеят здравословно с варените си броколи,не пушат и прават само секс за здраве! =D>
Търпение, пич. Има време, ще си избиеПървоначално написано от AtMosFera
Аз само пийвам. Цигари е тъпо, така или иначе, а от амфети да ми избие шизофренията - айде мерси, нема нужда.
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Айде да не е пич, а?Първоначално написано от Sam Rothstein
![]()
Иначе ок, всеки да си живее както си иска, но баш хората, които си броят калориите преди всяко ядене да не ми казват как да живея аз щото е смешно...
ПП. Единия ми дядо пуши, пие, яде шкембе и какви ли не врени неща, а е на 88 години и си е екстра![]()
Нищо прекалено не е полезно, това е така.Първоначално написано от loyal_88
А дедо ти е друга бира. Той е пушил цигари обработвани с по-малко химикали, живял е във време на по-малко замърсяване, ял е и е пил значително по-малко химия с храната си от нас.
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
(Първоначално написано от loyal_88
Thanks 4 the protection
)
Аз виждам си мн запознат маи-сефте де!Повярваи ми...щом не си е избило досега явно е създадено за мен![]()
Имала съм минало с каленце, кокаинче, тревичка, алкохолче, цигарки...
Булшитс. Цигарите ги спрях и аз не знам защо. Някак си просто в 1 момент реших, че не искам да пуша. Алкохола някак си ми изчезна от ежедневието, и това не знам как, може би защото един път преди 2 години се напих зверски и ми беше изключително зле, колкото не ми е било до тогава...
Наркотиците просто 1 ден като си дадох сметка, че употребявам такива неща всеки ден (че в някои случаи и по няколко пъти), и особено както осъзнах, че калето никак не ми действа добре... просто реших, че няма смисъл.
А що не искам да се тровя... а трябва ли? Бих могла да си направя кефа и без разни стимуланти, и честно казано ми е много по-добре, когато не съм упоена по някакъв начин...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ami ot vsi4ko
ne iskam da umiram na 70 ot nqkva bolest unsult ili infarkt ili ne6to drygo
a na 50 6tastliva i dovolna ot jivota
opitala ot vsi4ko![]()
Не пуша , не употребявам наркотици и не пия бензин...
...Абе с други думи да живее алкохолаааааа!!!
П.П.
В момента съм на винце такаче НАЗДРАВЕ!
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Само алкохол
![]()
Нищо!Не искам да се тровя!
Листенца алени от мъртва роза
кървят върху снега студен под теб –
ръката твоя къса ги със злоба,
по маската се стича капка лед…
Az s1m cigari i alkohol....narkoticite mai ne6to ne me zaribqvat...ama nqma da otkaja de
![]()