.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Обръща повече внимание на приятелката ми...

zna4i zapoznah se s edno mom4e slu4aino...pyrvo se zapoznah s edin negov biv6 syo4enik i taka sled nqkolko dni toi dovede tva mom4e det hoim sega i ot togaa obry6ta poi4e vnimanie na priqtelkata mi otkoto na men pri men idva saamo za edno obicham te edno gu6 i celufka ... izlyga me 4e be6e devstven ... i sega nz kakvo da pravq ;(;(;(

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

emi pogovori s nego i mu kaji 4e ne ti e priqtno!

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Може пък да не си му толкова интересна колкото си мислиш..А и ти не си особено сериозна във връзката си ми се струва..
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

ами да, определено трябва да поговориш с него, но НЕ ГО ПРАВИ С НЕДОМЛЪВКИ......момчетата не го разбират успех
    Момиче съм

Мега фен Аватара на koalka
    Защо се занимаваш тогава с него, като явно не държи толкова на теб, нали се занимава повече с приятелката ти?
    И не ми казвай, че вярваш на думите ти, че те обича...

;(;(;(

emi obi4am go ujasno mn do bolka go obi4am i toi me obi4a no nz nemoa razbera zako se dyrji taka sprqmo men ...

;(;(;(

emi govorili sme mn puti za tva se se larame zardi tva za6titaa neq samo vinagi e na neinoto mnenie vinagi izkarva men vinovna

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    гаджето ти си е харесало приятелката ти.. отдръпни се и не падай толкова ниско..

Животът е адът описан в Библията!

;(;(;(

neska bqhme na kafe cqlata kompaniq ... trygnah si 6oto qvno draznq si4ki;(seki si govori kvoto iska;( i az slu6am muzika seki put e taka... no ot cqlata kompaniq samo 4-ma du6i naistina me obi4at a az gi naranqam tva e nai dobrata mi frendka gadjeto mi brat mu i negovata frendka ... mn sym typa revnuvam go bez pri4ina zardi taq moq pusta revnost zagubih priqtelstvoto na 4ovek s koito se poznaam 14 godini t.e. na nai dobrata mi frendka mn stra6no e obi4am pomognete mi da spra da revnuam kajete mi kak da spra revnostta mi stana bolest;(

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: ;(;(;(

Цитирай Първоначално написано от ILsa
    neska bqhme na kafe cqlata kompaniq ... trygnah si 6oto qvno draznq si4ki;(seki si govori kvoto iska;( i az slu6am muzika seki put e taka... no ot cqlata kompaniq samo 4-ma du6i naistina me obi4at a az gi naranqam tva e nai dobrata mi frendka gadjeto mi brat mu i negovata frendka ... mn sym typa revnuvam go bez pri4ina zardi taq moq pusta revnost zagubih priqtelstvoto na 4ovek s koito se poznaam 14 godini t.e. na nai dobrata mi frendka mn stra6no e obi4am pomognete mi da spra da revnuam kajete mi kak da spra revnostta mi stana bolest;(
    Ами да не мислиш, че има някакъв специален начин да спреш ревността?! Еми грешиш... Воля, мой човек, воля! Тва е единственият начин...
    The reasons of love... <3

;(;(;(

razbrah no narinih ne samo nego no i priqtelkata si edinstvenata vinovna za si4ko sym az ;(

ми 4ожека си играе мн яко с теб
    !

kak taka si igrae s men...ako si igrae6e nqa6e li da me zareje?!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Момчето си играе с тебе, а ти си мислиш, че ти си виновна, зарежи го преди да се скараш и с приятелката си...няма смисъл той те използва и е абсурдно да му вярваш, че те обича - повярвай ми не е така!

Я чакай да видя дали съм схванал... некъф вместо да раздува бройката разправя че е девственик?! Е т'ва требе да е неква нова схема... требе да се тества
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Град
    nqkade tam
    kak taka si igrae s men...ako si igrae6e nqa6e li da me zareje?!
    ми не то играенето си е вид размотаване ,а не зарязване
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

;(;(;(

neska bqhme na kafe az nai dobrata mi frendka nelito boqna pr na nelito kaa se evgeni i e brat na gadjeto mi...i boqna i nai dobrata mi frendka re6iha da nakarat gadjeto m ida izbira mejdu men i tqh dvete i sled nai mn edin 4as razmisyl toi naprai svoq izbor...IZBRA TQH DVETE

Направете си тройка....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Град
    Своге
    ами да наистина поговорете и дано да стигнете до някакво ре6ение ако ли не се разделете,пък и по думитети не ли4и толкова 4е го оби4а6 много.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Като виждаш, че е такъв кретен защо продължаваш да се виждаш с него? Само се нараняваш още повече

Re: ;(;(;(

neska bqhme na kafe az nai dobrata mi frendka nelito boqna pr na nelito kaa se evgeni i e brat na gadjeto mi...i boqna i nai dobrata mi frendka re6iha da nakarat gadjeto m ida izbira mejdu men i tqh dvete i sled nai mn edin 4as razmisyl toi naprai svoq izbor...IZBRA TQH DVETE
    Не бях прочела този твой коментар, съжалявам. Направо не знам какво да ти кажа Сигурно се чувстваш ужасно... Този идиот изобщо не те заслужава И "приятелките" ти, тъй как гледам, не струват. Намери си нова компания, хвани си свестен приятел. Мисля, че за момента това можеш да направиш

;(;(;(

v kuv smisyl ne si li4i 4e go obicham?! ... ako iskah 6tqh da go zareja no ne sym zashtoto nemoga bez nego...hodq s nego zashtoto go obicham...pisah mu sms i toi vlei v skype pisahme si i poiska nqkolko dni da si pomisli... a az nz kvo da praq toi e si4ko za men

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се занимавай с него.Нека си отиде при твоята приятелка,на която обръщал повече внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си