.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

Колко дни ще ми трае менструацията?

mi zna4i v4era mi doide znaete3 li gore dolu koga 6te spre i da igraq li fvs v ponedelnik

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
    т.1
    krem4et0

Или ти е дошло за първи път или си прекалено тъпа ама вземи се осведоми малко потемата.Нормално е 5-6 дни - може и по-малко зависи.А дали ще играеш сама ще прецениш.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    Пирдоп

Re: :)

От 3 до 8 дни е "ПРОЦЕДУРАТА"

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    О БОЖЕ
    П.П. Темата не е за тука
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Едва ли ние можем да кажем кога ще ти свърши....Ако ти се играе физическо играй, като не ти се играе кажи че си неразположена....

По принцип е около 3-7 дни, но щом ти е дошло за първи път е съвсем нормално да ти е около 10 дни

Хах ти си май ан не повече от 11...................... За физическото няма пролбем , ама ти явно си прекалено куха и не го знаеш........

Град
    Elit Way School
    попринцип едно момиче трябва да го знае всичко по този вупрос оюе много преди да му е дошло странно, че ти не го знаеш ама както и да е та значи както и по - горе е писано от 6-7 дни и за физическото си реши сама

не знам защо вместо да се опитате да помогнете на момичето я наричате ''тъпа'' , ''куха'' и тем подобни?? по принцип няма точно определен период: за всеки си е различно , но по принцип както казва _butterfly_ 3-7 дни е нормално...дори и да е малко повече или по-малко не се притеснявай между другото защо не попиташ майка си?
    Момиче съм

Град
    LuNaTa
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Не я обиждайте де..просто не знае момичето и пита..какво лошо има в това.А по темата-между 3 и 7 дни при всяко момиче е различно,а за физическото ти си прецени ако те боли корема или не се чувстваш добре кажи на учителя/учителката че си неразположена,няма от какво да се притесняваш ще те разберат

Цитирай Първоначално написано от IcE`GirL
    Не я обиждайте де..просто не знае момичето и пита..какво лошо има в това.А по темата-между 3 и 7 дни при всяко момиче е различно,а за физическото ти си прецени ако те боли корема или не се чувстваш добре кажи на учителя/учителката че си неразположена,няма от какво да се притесняваш ще те разберат

Всъщност е по-добре да играеш, но недей да се претоварваш.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    По принцип е от 3 до 7 дни.А относно физическото-на мен не ми е особено комфортно да играя физическо,докато съм в цикъл,но на други например не им пречи да си играят.Така че ти сама трябва да си прецениш.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от IcE`GirL
    подкрепям

Животът е адът описан в Библията!

зависи какво правите вие момичетата на това физическо
    Мълчи уа критйен !!!

от 3 до 8 дни-но ако ти е дошло за първи път може и 10 да трае

Малко офтопик: На момичетата като не им се играе викат,че им е дошло..а момчетата к'во да викат? Че имат разстройство ли? (дано схванахте намека ми)
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

а забравих да кажа-да играеш физическо менструацията не трябва да ти пречи-просто си сложи по голяма превръзка за да си сигурна, че няма да се изцапаш и си играй физическо А ако те боли корема или кръста кажи на учителката/учителя, че си неразположена

Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    По принцип е около 3-7 дни, но щом ти е дошло за първи път е съвсем нормално да ти е около 10 дни
    =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

При всеки е различно, но е в тези граници 3-8 дена. При мен трае 4 дни и до този момент, когато цикълът ми е съвпадал с физическото-съм играла. Не ми е пречило, е вярно малко ми е било кофти, но нямам какво да се прави. Най-добре ти си прецени.

А и забравих да кажа-ниокй не може да ти каже точно колко ще ти трае менструацията!!!!Така че си стой и чакай да ти свърши Все пак това е просто мензис-не ти пречи нито физическо да играеш, нито да ходиш на училище нито нищо!!!Ако се притесняваш-(както одеве казах)да играеш физическо и да не се нацапаш или да не се нацапаш в училище просто използвай по големи превръзки-а ако не искаш да използваш по големи сменяй по често по малките

Град
    София
    На мен първия път ми трая около 8 дена!За съжаления през тия 8 дена имахме физе 3 пъти и колкото и неприятно да беше-си играех!Е,то нашето физе беше едно....

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Хахаа аз съм имала и по 13 дена , ама съм свикнала на организма ми иначе за физическо сама прецени дали е по -силно или по- слабо течението

При всеки продължителността на менструацията е различна, но на теб след като ти идва за първи път, може да не ти е чак толкова силнa и да продължава по-малко дни. На мен когато ми дойде за първи път ми беше много слаба и продължи само 2 дни. А за физическото сама си прецени, ако менструацията ти е много силна по-добре не играй за да не се нацапаш и да се получи неприятна ситуация, но ако ти е по-слаба не виждам проблем да не играеш.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си