.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Iskam_Da_ZNaM
    Guest

Какво бихте направили ако най-добрата ви приятелка....

Neznam dali ima taka tema no se slu4i ne6ty koeto ne moga da si obqsnq to4no kak stana mislq 4e be6e slu4aina sre6ta zapoznah se s edno mom4e be6e mi super s nego dvijeh me se zaedno postoqnno zapoznah se s nego to4no predi rojdeniq mi den koito e na .. mesec juni kraq na mai nqkade be6e mi mnogo priqtno s nego i bqh 6tastliva do kato ne stana ne6ty koeto ne iskah da stava no kakty i da e septemvri tragnah na y4ili6te bqh za 9-ti klas
    i kakty vi kazvam be6e mi mnogo dobre s priqtelq si predi da go zapoznaq s nai dobrata si priqtelka koqto namerih v novoto y4ili6te neznam kak i se doverih i edin den sled kato skasah me razbrah 4e toi i tq sa se celuvali i mi stana gadno i sega kato q vidq a az q vijdam seki den dokato sam na y4ili6te
    imam 4uvstvoto 4e poludqvam vijdam kak priqtelq mi i tq se celuvat i mi stava gadno neznam no imam 4uvstvoto 4e 6te izvar6a nqkoq prostotiq mnogo go obi4am a si4ku se promeni sled kato tq i toi se zapoznaha ne e sa6toto iskam si kakty si bqh me predi iskam vsi4ko da si po4ne ot na4alo kajete mi kak da izbegna tyi strah me e mislq 4e pri sledva6tiq pat koito tq mi se izrep4i ili mi kaje ne6ty 4e 6te q ybiq strah me e mnogo no lubovta e slqpa i neznam na kakvo sam sposobna pri polojenie 4e znae6e 4e mnogo pove4e ot kolkoto trqbva priqtelkata mi (uj nai dobrata) molq vi pomognete mi kak da se sdarjam v y4ili6te strah me e 4e 6tee q ybiq ot revnost i ot obi4 i ot tova 4e tq mi razvali priqtelstvo s gadjeto mi iskam da si go vyrna a toi mai ne iska da sme zaedno ve4e i mislq 4e 6te poludeq niasitna po princip ne mrazq no me drazni mnogo ve4e "nai - dobrata mi priqtelka " be6e mi sajelqvam no ne slu6ah kogato mi kazvaha 4e 6te stane taka 4e tq 6te bade s priqtelq si a az i imah prekaleno mnogo vqra na neq i na nego obi4am go no neznam kak da go dokaja a pak i ako mi se izrep4i taz ku4ka imam 4uvstvoto 4e 6te q ybiq naistina pomognete mi kakvo da pravq vlubenna sam v nego i sam gotova na vsi4ko za nego

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

aaaaaaami kato za na4alo dai go po spokoino!
    p1rvo govori s tvoq 4ovek,kaji mu vsi4koto tova deto ti se v1rti v glavata,p1k zn li moje i ne6tata da se poopravqt i 6te razbere6 negovata poziciq po v1prosa
    a otnosno "priqtelkata" i "6te q ybiq naistina" ( ako go misli6 naistina,a ne si prikazva6 ei t1i)..NeDEi! Nali ne si misli6 4e si struva da provali6 sobstvenoto si b1de6te(moje bi) zaradi nqkakva ku4ka
    P.S a p1k ako slu4aino i sled tova i dvamata se d1rjat kato 'laineta' ( ) i pravqt kombinka (ili ne) ... to togava tegli im mainata na vsi4kite i prod1lji napred.qvno togava tozi 4ovek nqma da te zaslujava
    aide i uspeh

....

Ами..тва което е направила твойта приятелка не е мн похвално....чесно казано не съм била в такава ситуация ... но съм била в подобна ... ii na mene mi idva da ubiq ponqkoga nqkoi hora kato gi vidq .... no pomisli kak 6te izglejdash v o4ite na horata i nai-ve4e v tezi na tva mom4e koeto tolkova mn obi4ash spored mene trqbva da sednete i da si pogvorite .... i da ti kaja neshtata moje i da se opravqt ..... a ne posle da si blaskash glavata a pak za tazi tvoq "nai-dobra priqtelka" .... ako naistina ti e bila takava ne mislq che 6te napravi takova neshtu ..... shtoto ... kolkoto i da go e haresala ... ne mislq che ima pravo da pomra4ava imeno tvoeto 6tastie 6tastieto na "nai-dobrata si priqtelka"....
    Не ИСкам мНого....Искам ВсИчко....

Лошо си направила,като си се доверила на ''наи добрата си приятелка''-която всъщност познаваш от новото училище и явно хич не си знаела що за стока е,нали??Мацка,с наи-добрата ми приятелка се познаваме от 3-4 годишна възраст,израснали сме заедно и пак има неща за които си премълчавам пред нея!!
    А,ако разбера,че някаква дрисла от моя клас се е целувала с приятеля ми,ще и спукам задника от бои(ама не трябва да се стига до убииство )!!
    Ти имаш достоинство и самочувствие.Направи се ,че не ти пука за момчето(въпреки,че ти).Покажи му,че не ти е на сърцето вече, и в момента в които тои те помоли да се съберете отново му покажи кои води парада!!
    Такива хора не заслжават внимание
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Я го дай по-спокойно.Има и други момчета,не си заслужава да правиш нещо,което не би направила само заради някаква любов.Забрави го,забрави и нея...Те не те заслужават и затова не им обръщай внимание.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами гледала ли си филма "Mean girls" ?Сещаш ли се там където Кейди(момичето от Африка(Линдзи)) беше лапнала по Арън(гаджето на Реджина),а Реджина нарочно парадираше с него пред нея.А тя се правеше че не й пука.Направи и ти така.Поне ще е по-добре от колкото да я убиваш..

еми наистина се поуспокой, щото явно не само момичето е виновно. Разговори му е майката.
    пп:извинявай но темата ти е доста дълга а в нея повтаряш едно и също нещо в 100000 изречения, следващия път карай по същество

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Лошо си направила,като си се доверила на ''наи добрата си приятелка''-която всъщност познаваш от новото училище и явно хич не си знаела що за стока е,нали??Мацка,с наи-добрата ми приятелка се познаваме от 3-4 годишна възраст,израснали сме заедно и пак има неща за които си премълчавам пред нея!!
    А,ако разбера,че някаква дрисла от моя клас се е целувала с приятеля ми,ще и спукам задника от бои(ама не трябва да се стига до убииство )!!
    Ти имаш достоинство и самочувствие.Направи се ,че не ти пука за момчето(въпреки,че ти).Покажи му,че не ти е на сърцето вече, и в момента в които тои те помоли да се съберете отново му покажи кои води парада!!
    Такива хора не заслжават внимание
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си