- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как мислите?
Pravihme go bez prezyrvativ..no az po edno vreme se usetih,4e moje da stane ne6to..i mu go izkarah..i mu duhah i sled nqkyde 10 min toi mi svyr6i v ustata..no spored vas..vyzmojno li e ot onazi te4nost myjkata da se zabremenee..ili predi tova da se iztyrval ne6to..za6toot toi mi kaza 4e ako se be6e iztyrval 6te6e da se useti 100%..ta kak mislite vie?![]()
Питай майка ти![]()
![]()
da bremenna si..pochvaite da kupuvate dreshki na bebeto..mislili ste za ime...?Baziktashachko e mn qko..preporachvam vi go![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
От предеякулационната течност вероятността за забременяване е минимална,щом не е свършил в теб мисля,че няма от какво да се притесняваш![]()
Ми то от мъжката течност се забременява(от оная мъжката бе)![]()
Не се притесняваи!!С приятелят ми никога не използваме презерватив-винаги свършва в/у мене...И аз преди се плашех от тая течност, и му задавах тъпи въпроси,ма се оказа безобидна..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
По забавно им е да се правят на идиоти....Ето това е причината да се постват адски тъпи теми.Предпочитат 15 човека да им се смеят на акъла отколкото да прочетат и поразгледат някои теми из форумаПървоначално написано от swords1010
![]()
нИ сЪ иБаАйЙ дА нЕ иГРАи ШАмАрА пО мУТРаТа
Нищо ти няма!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
+1Първоначално написано от Aleandra
И има търсачка ,бе хора.Използвайте я![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Първоначално написано от bEbsI
+1
Да,има си търсачка,да се чудиш защо я има ...![]()
ami ve4e moje i da si bremenna ako plue6e spermata moje6e i da ne si ama....![]()
I mu$7 be EmO :}
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()